Portre Fotoğrafçılığı: Yüzler İnşa Etmek

Konstruktor ile muhteşem fotoğraf kompozisyonları oluşturup çekim yapabilirsin. Bu türünün ilk örneği becerikli 35mm kendin-yap fotoğraf makinesi, üstten bakarak fotoğraf çekmene olanak sunuyor. Fotoğraf makinesini monte ettikten sonra arkadaşlarının ve ailenin fotoğraflarını çekmeyi unutma!

Konstruktor'ün top-down vizörü ile, kolayca çektiğin şeyi görebilirsin. Böylece daha rahat kompozisyon kurup, kalçadan fotoğraf çekebilirsin – yani Lomography’nin 4. Kuralını kullanma şansın olur! Konstruktor ile çekilen portreler keskin, melankolik ve kesinlikle gezi günlüğüne eklenecek, ya da duvara asılacak türden. Ayrıca nasıl kendi fotoğraf makineni yaptığınla ve çektiğin nefes kesen fotoğraflarla hava atabilirsin!

Konstruktor’ün lensine takılan yüzlere bir göz at:

Konstruktor dünyanın ilk 35mm SLR kendin yap fotoğraf makinesi. Onunla, sen de kolayca kendi fotoğraf makineni yapabilirsin. Analog fotoğrafçılığın arkasındaki mekanikleri öğrenirken aynı zamanda eğlenebileceğin mükemmel bir araç. Sen de kendininkini Online Dükkan'dan ya da Lomography Gallery Store'lardan satın al. Daha fazla bilgi için Konstruktor Site'sini ziyaret et.

tomas_bates tarafından, 2013-06-27 tarihinde ve #lifestyle #slr #konstruktor #konstruktor-launch #konstruktor-gallery başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler