Lomography Petzval Lens İle Çekilmiş Analog Ve Dijital Portreler

Yüzyıllar eskiliğindeki lens konseptini yeniden canlandırmamız olan Lomography Petzval Sanat Lens’iyle çekilmiş örnek fotoğraflara bir göz at. Analog ve Dijital SLR benzerleriyle uyumlu, ortada keskin obje ve arkasında yuvarlak bokeh görüntüsünü elde et!

Yeni Petzval lensimizin çalışan ilk prototipi, analog Nikon F ve Canon EOS SLR’larına takılıp çekilmiştir.

Eğer 200 yıllık bir lens tasarımının teknoloji harikası fotoğraf makinenle çalışmayacağını düşünüyorsan yeni *Lomography Petzval Lens* sana haksız olduğunu kanıtlamak için burada. Mükemmel renk satürasyonu, yüksek kontrastı, dar alan derinliği ve güzel vinyetleriyle ideal portre lensidir.

85mm Lomography Petzval lens, manuel olarak f/16 ila tam da Joseph Petzval’in icat ettiği ve istediği gibi ortası keskin bir şekilde odaklanmış, çevresinde bokeh kıvrımları olan Petzval görüntüsü için kullanabileceğin oldukça iri f/2.2 arasında ayarladığın Waterhouse Diyafram Sistemi’ni kullanır. Örnekler için yukarıdaki ve aşağıdaki galerilere göz at.

Canon 5D’ye takılmış yeni Petzval lensimizin çalışan ilk prototipiyle çekilmiştir.

En iyi yönü de dijital ve analog fotoğraf makineleriyle uyumlu olması! Eğer SLR bir Nikon F’in veya Canon EOS’un varsa, analog ya da dijital ayırt etmeden Petzval lensle harika kareler yakalaman garanti. Ve sadece fotoğraflar için değil türünün te örneği sanat videoları için de kullanman mümkün. ’’Eski’’ ve ’’yeni’’ işte böyle birleştirilir!

Bu fotoğrafik rüyayı hayata geçirmek için yardımına ihtiyacımız var. We need your support to make this photographic dream come true. *Lomography Petzval Portre Lensi'ne* bugün destek ver ve özel Lomografik ödüller kazan!

Yeni Lomography Petzval (D)SLR Sanat Lens ilk defa 19.yy görücüye çıkmış destansı cam portre lensinin yeniden keşfidir. Bizim yüksek kalite cam optik versiyonumuz, analog Canon ve Nikon ve dijital SLR bağlantılı fotoğraf makineleriyle keskin odaklı alanları ve eşsiz bokeh etkisi, güçlü renk satürasyonu ve sanat dolu vinyetleriyle ünlü Petzval görüntüsünü elde etme imkanını sağlıyor. Edit programları ve filtrelerle daha da ileri taşınabilen belirgin bir görüntü.

Bu projeyi Kickstar'da bul ve bu olağanüstü lensi 21.yy fotoğrafçıları ve film yapımcıları için geri getirmemize yardım et!

denisesanjose tarafından, 2013-07-26 tarihinde ve #art #lifestyle #analogue #digital #portrait #lens #kickstarter #gallery-post #petzval başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler