Lubitel Makinelerle Çekilmiş Etkileyici Portreler

Portre çekmek söz konusu olunca bu iş için pek çok film fotoğrafçısının aklına orta formattan, özellikle de Lubitel makinelerden başkası gelmez. Şimdiye kadar sitede görmüş olmanız epey muhtemel olsa da Lubitel 166+ ile çekilen muhteşem fotoğraflarla dolu bir seçki sunmak istiyoruz!

Eğer Lubitel 166+ ile çekilen birbirinden güzel portreler yazısını çoktan okuyup galerisine göz attıysan, şimdi hazırladığımız galeriyi kesinlikle seveceksin. Bu defa sadece Lubitel 166+ değil bütün Lubitel makinelerle çekilmiş portreleri sunuyoruz.

Orta formatı portre fotoğrafçılığı açısından farklı kılan ne merak ettin mi? Orta formatın sunduğu bol detay seviyesinin dışında (boyut olarak büyük olmasından kaynaklanıyor tabii) portre fotoğrafları için ideal olan 80mm 135mm aralığında
normal odak uzaklığının 75mm olması gibi bir özelliği var.

Şimdi oluşturduğumuz seçkiye bir bakalım da gözümüz güzel portre görsün:

Krediler: sobetion, walasiteodito, warning, sinvertigo, blueskyandhardrock, qrro, bccbarbosa, ropi, moodification, dogma, chippo, domyblue, hburgess, mrmex, satomi, endowaty & lomoculture

Bu portreleri yeterince etkileyici bulmadın mı? Lütfen daha etkileyicisi için yorumlarını yaz!

plasticpopsicle tarafından, 2013-07-28 tarihinde ve #lifestyle #lubitel #lubitel-166b #lubitel-166 #lomography #lubitel-166u #analogue-yasam #lubitel-cameras başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler