Lubitel 166+ ile Çekilmiş En Güzel Plaj Manzaraları

Sıcak yaz günlerinde dinlendirici bir plaj tatili gibisi yoktur ve bu tatilinizi ölümsüzleştirmek için yanınızda götürebileceğiniz en iyi analog dostunuz Lubitel 166+’dır. Lomografçı dostlarımızın orta formatta çektiği şu güzel plaj enstantanelerine bir bakın!

Lubitel 166+’ı kullanan herkes, Ruslardan miras kalan orta formatın yalnızca güzel portreler çekmek için değil, güzel plaj manzaraları çekmek için de biçilmiş kaftan olduğunu söyleyecektir.

Orta format filmler kullanırsanız (slide film ve redscale gibi heyecan verici filmler yılın bu güneşli zamanı için mükemmeldir) belirgin detayları olan, net ve keskin fotoğraflar elde edebilirsiniz. Ama 120 film bulamazsanız endişelenmeyin, bu TLR ile 35 mm film de kullanabilirsiniz!

Eğer Lubitel 166+ ile kıyıya vurmaya hazırsanız, size fikir verebilecek harika plaj enstantaneleri aşağıda!

Krediler: boredbone, monoflow, tiano, warning, satomi, lawypop, qrro, jennson, disdis & moodification

Lubitel 166+ ile çektiğiniz güzel bir plaj fotoğrafınız mı var? Neden kendi yorumunuzla beraber bizimle paylaşmıyorsunuz?

Lubitel 166+, bir Sovyet klasiğinin yeniden canlandırılmış halidir. Dizaynı 60 yıl öncesine ait olan bu fotoğraf makinesi; hem 120, hem de 35 mm film ile çekim yapma olanağı sağlayabilecek şekilde yeniden düzenlenmiştir. Online dükkanımızdan satın alabileceğiniz Lubitel 166+ ile, insanların aklını başından alacak fotoğraflar çekebilirsiniz!

Lubitel 166+ yeniden yaratılmış bir sovyet klasiği! 60 yıl önceki tasarımı temel alarak yeni özellikler ile birlikte yeniden yaratılan bu makina ile hem 35mm hem de 120’lik filmler kullanılabiliryor. Akıl kaçırtan fotoğrafları Online Dükkan'ımızdaki Lubitel 166+ ile çekebilirsin!

plasticpopsicle tarafından, 2013-09-02 tarihinde ve #lifestyle #lubitel #lubitel-166 #lomography #yaz #plaj #analog-yasam-tarzi başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler