Mutluluğu Çek: Ablamla Uçuk Kaçık Anlar!

Mutluluk anlarımın çoğu etrafımdaki insanlardan gelir. Ve size anlatacağım mutluluk biraz daha özel bir insandan geliyor. Geçen ay ablam beni görebilmek için Yeni Zelanda’dan Londra’ya uzun bir yol katetti.

Krediler: kaixins

Birkaç hafta önce ablam Yeni Zelanda’dan Londra’ya uzun bir seyahate çıktı. Bir yılı aşkın süredir ailemden birini görebildiğim ilk andı, bu yüzden çok heyecanlandım. Aynı zamanda onun doğum günüydü, bu yüzden ona hediye olarak ilk analog fotoğraf makinesini aldım La Sardina Camera and Flash - Grand Cru.

Krediler: kaixins

O buradayken çekebildiğim kadar fotoğrafını çekmeye çalıştım. Çoğunlukla orada burada takılarak ve eskiden yaptığımız gibi şaşkınlıklar yaparak harika zaman geçirdik. Ablam beni her zaman güldürür ve çektiğimiz fotoğrafları banyodan aldıktan sonra kıkırdayacağıma eminim! İşte beni gerçekten mutlu eden fotoğraflardan birkaçı;

Regent’s Parkta piknik yapmak. O benim şapkam!
Krediler: kaixins

Dışarıda turist olmak!

Krediler: kaixins

Yazın keyfini çıkarırken!

Geçirdiğimiz zamanın bir kısmını filmime sığdırabildiğime çok sevindim, özellikle de şaşkın anlarımızı. Ve filminizin banyodan çıkmasını beklemenin en iyi yanı ablam gittikten iki hafta geçtikten sonra yaşadığımız tüm o heyecan dolu anları yeniden elimdeki çıktılarla yaşayacak olmam! Bu ay beni mutlu eden şey bu güzel anlardı ve bence fotoğraflarımın çıktısını aldıktan sonra uzun bir süre daha beni mutlu edecekler. Yaşasın aile ve tüm şaşkın fotoğraflar!

Eğer eğlenceli desenleri seviyorsan, senin için mükemmel bir fotoğraf makinemiz var! La Sardina Pattern Edition heyecan verici geniş açılı lens ve en havalı baskılarla geliyor! Çoklu ve uzun pozlamalarla deneyler yap – bu göz alıcı geometrik desenli fotoğraf makineleri analog yaratıcılığını kesinlikle körükleyecek! Dükkanımızı ziyaret et ve kendi La Sardina Pattern Edition fotoğraf makineni şimdi al!

kaixins tarafından, 2013-09-20 tarihinde ve #lifestyle #lomography #aile #tatil #gunes #analog-yasam-tarzi #istenen-gonderi #mutluluk #bunu-cek başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler