Lomography Experimental Lens Kiti: Mathias Pesjak'ın İlk İzlenimi

Sen de bizim gibi Lomography Deneysel Lens Kitinden çıkan ilk fotoğrafları görmek için sabırzırlanıyor musun? Viyana’daki Lomography HQ’dan Mathias Pesjak bizimle ilk izlenimleri ve ilk çekimlerini paylaştı. Bu yazıyı oku ve bütün merakını gider!

Tam Adı: Mathias Pesjak
LomoEv: matimundo
Yer: Viyana
Kullandığı Lens/ler: Wide Angle 12mm and Standard 24mm

1. Lomography Deneysel Lens Kitini kullandıktan sonraki ilk izleniminizi bizimle paylaşır mısın?

Bu lensler gerçekten çok zevkli ve eğlenceli!

2. Analog fotoğraf geçmişini de düşündüğünde, dijital bir makineyle Lomography Deneysel Kitini kullanmak nasıl bir duyguydu?

Aslında, lk başta beni neler beklediğini bilmediğim için bir beklentim yoktu fakat ilk çekimden sonra gerçekten oldukça yaratıcı olabiliyor ve farklı etkileri ve renk jellerini, çoklu pozlamayı kullanarak yaratıcı fotoğraflar çekebiliyorsun.

3. Lomography Deneysel Lens Kitle çekimlerinde en çok neyi beğendin?

Esnekliği — çabucak lensleri değiştirebilir, renk jellerini kullanabilir, çoklu pozlamayı deneyebilirsin. Bu lenslerle sıkılmanın imkânı yok!

4. Çekimlerde Lomography Deneysel Lens Kit’in en çok hangi özelliğiyle eğlendin?

Çoklu Pozlama özelliği gerçekten farklı deneyimler yaşatıyor. Fotoğraflarda beklenmedik ve hepsi birbirinden güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.

5. Lomography Deneysel Lens Kitiyle yaptığın çekimlerde en çok hangi nesneyi/nesneleri ve/ve ya hangi tekniği/teknikleri kullanmayı seviyorsun?

İnsandan doğaya kadar her şeyi bu lenslerle çekebileceğini düşünüyorum; Lomography Deneysel Lens Kitinde hiçbir sınır yok!

Lomography Lensleri hakkında daha çok bilgi mi istiyorsun? O zaman sana Lomography Experimental Lens Kit tanıtalım ve sana mikro 4/3 dijital makinenle bu lensi nasıl kullanacaksın! gösterelim.

Yaratıcı çekimlerini == Lomography Deneysel Lens Kit.== ile tatmin et. Bu lens kiti mikro 4/3 dijital fotoğraf makineleriyle uyumlu ve sana üç adet lens olarak geliyor: standart 24mm, geniş açı 12mm ve fisheye. Bu süper yaratıcı lens kiti sana geniş açı, fisheye ve çoklu pozlama kullanma şansı veriyor ve fotoğraflarını renk jelleriyle renklendiriyor. Experimental Lens Kit Sitesi ya da Online Shop ziyaret et!

plasticpopsicle tarafından, 2013-10-19 tarihinde ve #lifestyle #interview #lomography #24mm #exhibitions #12mm #first-impressions #lomography-experimental-lens-kit başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler