Lomography Experimental Lens Kit ile Her şeyi Çekebilirsin

Lomography Deneysel Lens Kiti sonunda çıktı. Bu devrimsel lensler, dijital severlerin analog hayallerini gerçekleştiriyor. Heyecanınızı kaçırmadan, bu lenslerle çekilen birkaç fotoğraf seçip, senin için bir önizleme hazırladık.

Lomography Deneysel Lens Kiti ile portre, doğa fotoğrafları, mimari, hayat tarzı ve güneş altında birbirinden farklı fotoğraflar çekebilirsin. Bu muhteşem devrimsel lensler sayesinde dijital fotoğraf makinenle gerçek çoklu pozlama fotoğrafları çekecek ve renk jelleri sayesinde Mikro 4/3 dijital makinenle eğlenceli fotoğraflar yakalayabileceksin. Aşağıdaki fotoğraflara göz at ve kendi gözlerinle gör.

Yaratıcı çekimlerini == Lomography Deneysel Lens Kit== ile tatmin et. Bu lens kiti mikro 4/3 dijital fotoğraf makineleriyle uyumlu ve sana üç adet lens olarak geliyor: standart 24mm, geniş açı 12mm ve fisheye. Bu süper yaratıcı lens kiti sana geniş açı, fisheye ve çoklu pozlama kullanma şansı veriyor ve fotoğraflarını renk jelleriyle renklendiriyor. Experimental Lens Kit Sitesi ya da Online Shop ziyaret et!

Lomography Experimental Lens Kit hakkında daha fazla makale oku:

Lomography Experimental Lens Kiti sunarız!

Lomography Experimental Lens Fotoğraf Makinesine Nasıl Takılır?

Lomography Experimental Lens Kit: Mathias Pesjak'ın ilk izlenimi

jillytanrad tarafından, 2013-10-19 tarihinde ve #lifestyle #micro-4-3 #lomography-m-4-3-experimental-lens-kit #m-4-3 başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler