Diana Mini ile Çekilmiş Yaratıcı Yarım Format Fotoğraflar

Diana Mini ile artistik yarım format fotoğraflar çekerken ortaya çıkan ikili mucize her zaman olduğu gibi şaşırtmaya devam ediyor.

Bazen filmin içindeki standart fotoğraf çekme sayısı insanı kısıtlayabiliyor, özellikle istediğin kadar fotoğraf çekmek istediğin zaman. En pratik çözüm, tabii ki, stoğuna daha fazla film almak ama neden başka bir alternatif yol denemiyoruz?

Bu durumda yarım format çekebilen fotoğraf makineleri devreye giriyor. Kendi içinde süper bir örnek *Diana Mini* oluyor. Küçük görüntüsü seni sakın yanılmasın! Görünüşüne rağmen Diana Mini, basit pozlama ayarları, çoklu ve uzun pozlama kapasitesi ile çok güçlü bir fotoğraf makinesi. Ayrıca, kompakt boyutu sayesinde istediğin her yerde ve her zaman 72 kare lo-fi ve büyülü fotoğraflar çekmeni sağlar. Hem fotoğrafların yarım format şeklinde çok havalı durur, hem de film içindeki sayının iki katı kadar fotoğraf çekebilirsin.

Fotoğrafik bir kanıta mı ihtiyacın var? Topluluk üyelerimizin çektiği en sevilen artistik yarım format foroğraflara bir göz at!

Krediler: aoba, squamy, lokified, yago56, kylethefrench, blue-dog, _smg_, yokekei, lawypop & lomosexual_manboy

Çılgın ve yaratıcı fikirlerini, artist Tara McPherson tarafından tasarlanan Lomography’nin yeni sunduğu renkli ve havai *Diana Mini Double Rainbow* ile birleştirebilirsin! Bu sevimli fotoğraf makinesi hakkında daha fazla bilgi için buraya bak.

Oh, unutmadan önce, Diana Mini bütün 35mm filmler ile uyumludur ve ayrıca bütün kare fotoğraflar çeker. O yüzden fotoğraf makinesi arşivinde olmaması için artık hiçbir sebebin bulunmamalı!

Diana Mini Diana F+'nın ultra kompakt, minik versiyonudur. Bu fotoğraf makinesi yumuşak odaklı, 35mmli lo-fi fotoğraflar çeker ve yarı formatla kare format arasında istediğin zaman değişiklik yapmana izin verir. Kendi Diana Mini'ni hemen al!

chooolss tarafından, 2013-11-19 tarihinde ve #art #lifestyle #scenery #creative #portraits #half-frames #diana-mini #artsy başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler