Cinestill 800 Tungsten Xpro Film ile Çekilmiş Sinematik Fotoğraflar

Daha fazla sinematik olan başka bir şey yok!

Fotoğraflarını daha havalı ve şık göstermek için sadece siyah beyaz film kullanmana gerek yok, Cinestill film kullanarak da aynı sonuca ulaşabilirsin. Favori 35mm fotoğraf makinene *Cinestill 800 Tungsten Xpro Film'i* tak ve hızlı bir fotoğraf çekme yürüyüşüne çık.

Krediler: titaniummike

Hiçbir şeyin yoluna çıkmasına izin verme ve fotoğraf çekmeye devam et. Konsantre ol, odaklan ve canlı renkler ve kesin çizgiler için deklanşöre bas. Her pozu bir Hollywood filminin açılış sahnesini çekiyormuşsun gibi çek.

*Cinestill 800 Tungsten Xpro Film* tüm cazibesi ile muhteşem sonuçlar veriyor ve portfolyona merak katıyor. Beyaz perde efekti sunan Cinestill 800 Tungsten Xpro Film ile çektiğin fotoğraflarını banyo ettiri ve harika sonuçların tadına var. Lomography topluluğunun çektiği fotoğraflarla görsel şölenin zevkini çıkar:

Krediler: grazie, ck_berlin, meitads, tesatscad, zaruki_zanogi & titaniummike

Lomography’nin yeni filmlerini Yeni Filmler bölümünden al ve dene! Keşfet ve yeni filmlerle fotoğraflarını zenginleştirecek analog fotoğraf makinesi deneyimleri yaşayarak ufkunu aç!
.
*Cinestill 800 Tungsten Xpro* sinemaya özgü kalitesi, muhteşem tonları ve renkleriyle sana güzel bir başlangıç sunuyor.

cheeo tarafından, 2014-09-11 tarihinde ve #lifestyle #snapshots #cinematic #cinestill-800-tungsten-xpro başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler