Lomo'Instant için Harika Işıkla Boyama Teknikleri

Işıklı boyama kadar merak uyandırıcı ve eğlenceli bir şey yok. Lomo'Instant'ını kullanarak sıradan eşyalarınla, evde bile rengarenk ışıkla boyanmış eğlenceli fotoğraflar elde edebilirsin!

Lomo'Instant ile ışıklı boyama deneyimi bir partide yapmaya karar verdim. Işık kaynağı olarak ne bulabildiysek kullandık ve deney sonuçlarını bu makelede bulabilirsin!

İhtiyacın olacak materyaller:

-Lomo' Instant
- Renkli Filtreler (Lomo'Instant paketine dahil)
- Cep telefonu feneri (bir çok akıllı telefon bu özelliğe sahip)
- Flaş (boyama yapmadan önce kullancağın harici flash)
- Parıltılar ve bulabildiğin her ışık kaynağı

Telefon
Telefonunun feneri gerçekten harika bir ışık kaynağı ve ışıklı boyamalar yapmak için ideal. Çok kolay bulunabilir bir kaynak olduğundan bahsetmiyorum bile. İstersen, flaşının önüne renkli flash jellerinden takabilirsin. Fotoğraf makinesini uzun pozlama (B) moduna ve flaşsız mod olan C moduna al. Objeye flashı patlat ve daha sonra ne dilersen onu çiz!

Krediler: camilla_illa

Pembe Büyü
Eğer istediğin renk flaş jeline sahip değilsen endişelenme! Kendin de kolaylıkla yapabilirsin! Biz pembe rengi elde etmek istedik ve bunun için iblazr flash kullandık. Buradan iki flash filtresini, mavi ile kırmızıyı birleştirdik ve muhteşem pembeyi elde ettik! Aşağıda telefonun arka fenerine takılmış pembe flash filtresiyle mavi kırmızı iblazr flash filtresinin farkını görebilirsin.

Iblarz
Telefon feneri

Yuvarlaklar yaratmak istiyorsan
Partide, renkli ışıklı yüzüklerden vardı. Kumlu efekti gerçekten çok sevdim ve kullaması oldukça kolay!

Krediler: camilla_illa

Parlamasına izin ver
Tatil zamanı yapılan partilerde parıltılar olmazsa olmaz! Bu yüzden muhteşem fotoğraflar çekme şansını bu dönemde kesinlikle kaçırmamalısın. En iyi sonuç için 3 kişiye ihtiyacın olacak.1 fotoğrafçı, 1 obje ve 1 sanatçı! Fotoğraf makinenle fotoğrafı çek (B ayarına al, Creative Mod C flaşsız), Objene flaşını patlat ( renkli flaş kullanabilirsin. Biz La Sardina flashını ve filtrelerini kullandık) parıltılarını aç ve istediğin objenin etrafını boyamaya başla! Marketlerde renkli parıltılar bulmak mümkün.

Krediler: camilla_illa

Sonuç olarak benim en sevdiğim kombinasyon telefon feneri+ renkli filtreler oldu. Gerçekten harika renkler elde etmen ve her istediğinde elinin altında olması açısından bu yöntem birebir!

Eğer sen de ışıklı boyamalarla deneyler yaptıysan veya paylaşcak ipuçların varsa bizimle paylaş!

Bu arada her zaman bu kadar çılgın gözükmüyoruz!

camilla_illa tarafından, 2015-01-08 tarihinde ve #lifestyle #diy #filters #light-painting #tipster #instant-photography #lomo-instant başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler