Kumbara Yaşam - Ankara

“Merhaba demeden girmek yasaktır” yazısını geçip, Kumbara Yaşam’a girdiğinde T-Shirt’lerden, ayakkabılara, Ankara’da aradığın her şey seni bekliyor olacak!

Kumbara Yaşam 2012 yılı Ekim ayında açılmış konsept bir mağaza. Ankara’nın en işlek yerlerinden Kennedy Caddesi’ni kesen sokaklardan birisi olan Büklüm Sokakta yer alıyor. Kurucularından İlhan’ın değimiyle “göründüğü kadar samimi ve şımarık” bir mekan! Sokaktan geçerken, sevimli vitrini, minik bahçesi ve her zaman hazır çayı sayesinde sizi kendine çekiyor ve kendini bir anda tavşan deliğinden geçip başka bir dünyada buluyorsunuz.

İşte İlhan’ın Kumbara Yaşam ve Lomography macerası:

En sevdiğin Lomography fotoğraf makinesi hangisi ve neden?
Tabii ki Lomography Fisheye No.2! Sebebi de çok sıradışı olması. Sosyal medyadaki fotoğraflarımıza bakarsan, bu makineyi ne kadar sevdiğimizi anlayabilirsin!

Mağazada başına hiç ilginç Lomografik bir olay geldi mi?
Hmm, düşünüyorum ama henüz ilginç bir olay olmadı. Ama olursa ilk sana anlatacağım :)

Peki sorulan ilginç bir soru oldu mu?
Mağazaya gelen ve Lomography ile henüz tanışmamış olanlar genelde makineleri oyuncak sanıyor ve “Bunlar çalışıyor mu?” diye soruyorlar çoğunlukla. Biz de tabii ki bunların çok keyifli ve eğlenceli fotoğraf makineleri olduğunu anlatıyoruz!

Ankara’da Lomography şaheserleri yaratmak için en uygun yer neresi sence?
Henüz hiç çekim yapamamış olsak da, en güzel alan Seğmenler Parkı. Hafta sonu, özellikle Pazar günleri inanılmaz güzel bir enerjisi var.

İşte Kumbara Yaşam ekibinin ve takipçilerinin çektiği birkaç fotoğraf:

Kumbara Yaşam
Büklüm Sokak No:29/D Kavaklıdere Ankara
Çalışma Saatleri:
Pazartesi – Pazar: 12:00 – 20:00

nural tarafından, 2013-08-19 tarihinde ve #lokasyonlar #boutique #location #lomography #shoplocator #ankara #magaza #butik başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler