Beymen Blender Nişantaşı - İstanbul

1971 yılından bu yana Türk moda sektörünün yanı sıra, dünya lüks perakende sektörünün de önde gelen oyuncuları arasında yer alan Beymen, Beymen Blender’larla farklı bir ürün kategorisinde hizmet veriyor, ürünleri arasında da tabii ki Lomography de yer alıyor.

Mağazacılık deneyimiyle öne çıkan Beymen, bugün 400’den fazla dünya markasını bünyesinde bulunduruyor. Beymen Mağazacılık A.Ş bünyesinde, farklı mağazacılık anlayışlarını temsil eden ve hizmet veren toplam 60 mağaza bulunuyor. Beymen Blender’da bu mağazalardan biri.

Kendisi de Diana F+ sahibi olan Beymen Blender Nişantaşı Kat Müdürü Tevfik Bey Lomography hakkında birkaç sorumuzu cevapladı:

En sevdiğin Lomography fotoğraf makinesi hangisi ve neden?
Lomography Fisheye No.2 ve Fisheye Submarine ikilisini çok seviyorum! Özellikle su altında çekilen fotoğraflar eğlenceli oluyor.

Mağazada başına hiç ilginç Lomografik bir olay geldi, sorulan ilginç bir soru oldu mu?
Lomography ürünleri ile ilgilenenler genelde Spinner 360’dan çok etkileniyor ve onun hakkında çok soru soruyorlar. Sonuçta çıkan 360 derece fotoğraflar, makinenin bir iple çekilip kendi etrafında dönmesi çok ilginç geliyor.

İstanbul’da Lomography şaheserleri yaratmak için en uygun yer neresi sence?
İstanbul’un her yeri birbirinden güzel :)
Beymen Blender Nişantaşı
Abdi İpekçi Caddesi No:23/1 – Nişantaşı
Çalışma Saatleri:
Pazartesi – Cumartesi, 10:00 – 20:00
Pazar, 12:00 – 20:00

nural tarafından, 2013-08-21 tarihinde ve #lokasyonlar #boutique #istanbul #location #lomography #shoplocator #nisantasi #magaza #butik başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler