LC-A+ Christopher Logan ile New York Moda Haftası'na Gidiyor

“LC-A’yı ilk elime aldığımda gerçekten etkilendim,” diyor NY Moda Haftası’nda LC-A+ Fotoğraf Makinesi ile çekim yapma teklifimizi kabul eden Christopher Logan. Christopher’ın deneyimleri ve LC-A+’nın neden moda çekimleri için ideal olduğunu öğrenmek istiyorsan okumaya devam et.

Christopher’a Moda Haftası sırasındaki deneyimlerini sorduk, o da çocukluktan beri filmli fotoğraf makineleri kullandığını söyledi ve “Bunu çok seviyorum, fotoğrafçılık tutkum burada başladı. Daha gençken kız arkadaşlarımla sahte moda defileleri organize edip çekim yapardım. Annemin dolabından çılgın kıyafetler yürütüp, bir çiftlik evi ya da boş bir araziye giderdik. Senaryolar yaratıp, hayal gücümüzü serbest bırakır ve tüm bu süreci filme kayda alırdık. İlk başladığımda bir 110 fotoğraf makinem ve basit bir 35mm fotoğraf makinem vardı” diye ekledi.

“Bunlar en keyifli çekim anılarım. O günlerde biraz paradan kısmak için filmlerimizi hediye kuponlarıyla yollar, sonrada banyodan dönmeleri için en az bir hafta beklerdik. Ama tabii ki her gün posta kutusunu kontrol ederdim yine de emin olmak için.”

“LC-A’yı ilk elime aldığımda gerçekten etkilendim. Günümüzde, yaşamın her alanında sürpriz olasılığını kaybediyoruz. Gerçekten çekimler sonunda nasıl elmaslar oluşacağını görmek için beklemekten keyif aldım.”

Fotoğraflarının arkasındaki konsept nedir?

LC-A ile çekim yaparken NY Moda Haftası’nın özel anlarını yakalamayı hedefledim. Bir kısmının önceden yazılmış senaryosu yokken, bir kısmı da kadife iplerin arasındaki hikayeyi anlatmayı hedefledi. Sadece filmin yaratabileceği o duygusal hissi yaratmak için çoklu ve uzun pozlamaları kullandım. Sonuçlardan çok memnunum ve Lomography topluluğuyla paylaştığıma çok seviniyorum!

*Christopher'ın en iyi Petzval fotoğraflarına bak.*

*Christopher'ın seçilmiş kulis fotoğraflarına göz at.*

Christopher’ın işlerini Instagram'dan takip et.

antoniocastello tarafından, 2014-09-25 tarihinde ve #insanlar #lc-a #lomoamigo #new-york-fashion-week başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler