LomoAmigo Asher Moss Lomo'Instant'ı Test Ediyor

Asher Moss’un işlerini seviyoruz. Birçok kez LomoAmigo’muz oldu ve her zaman yeni şeyler denemek için istekli. Geçtiğimiz günlerde, deneyimlemesi için ona bir Lomo’Instant verdik, ve işte çektiği bazı fotoğraflar.

Onun fotoğraflarında, vintage ve 70’ler hissi ön planda. Asher, ilham perisi ve hayat arkadaşı ile birlikte sanat yapıyor, şipşak fotoğrafçılığı seviyor ve her zaman farklı eski fotoğraf makineleriyle çekim yapıyor. Yeni Lomo’Instant fotoğraf makinesi ile yaptığı çekim, beklendiği gibi harika sonuçlar verdi. Asher bu röportajda, birkaç sorumuzu yanıtladı ve bize Lomo’Instant deneyimini anlattı.

Merhaba Asher. Lomo’Instant deneyimin nasıldı?

Harika, kullanımı çok kolay ve tüm şipşak fotoğraf makinesi amaçları için gerçekten çok iyi. Diğer lens opsiyonlarından bazılarını almak istiyorum, fotoğraf makinesine dahili olarak gelen geniş açılı lens, çekmek istediğim bazı şeyler için fazla geniş çünkü.

En sevdiğin özelliği hangisi oldu?

Tasarımı. Diğer tüm şipşak fotoğraf makinesi tasarımları çirkin. Bu ise şık ve diğerleri kadar iyi ya da daha iyi çalışıyor. Bazı “lomo” tarzı özelliklerinin bazıları da favorim.

Bizimle paylaşmak istediğin bir Lomo’Instant tüyosu var mı?

Uzun pozlama özelliğini ve flaş filtrelerini deneyin. Tıpkı benim yaptığım gibi!

Bu linke. tıklayarak, Asher Moss hakkında daha fazlasını okuyabilir ve işlerine göz atabilirsin.

antoniocastello tarafından, 2014-12-15 tarihinde ve #insanlar #lomoamigo #asher-moss #lomoinstant başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler