LomoAmigo: Super Kawaii Asami Nobuoka ile Lomo'Instant Fotoğrafları

Asami ‘’Super Kawaii’’ yani çok tatlı, 16,000 takipçisi olan bir instagram kullanıcısı. Asami analog fotoğrafçılığı çok seviyor ve Diana Mini’sine neredeyse aşık. Lomo’Instant ile çektiği, yaratıcı instant fotoğraflarına göz atmayı unutma!

Adı: 信岡麻美(Asami Nobuoka)
Ülkesi: Japonya
Fotoğraf Makinesi: Lomo'Instant
Website: Tumblr, Instagram, twitter

lomo’instant portre – asami nobuoka

Merhaba Asami, lütfen kendini Lomography topluluğuna tanıt.
Herkese merhaba. Ben Asami ve bebek bakıcılığı, geçici dükkanlar için model fotoğrafçılığı gibi çeşitli işlerle uğraşıyorum. Yani nereye gitmem isteniyorsa oraya gidiyorum!

Eskiden Japon gençlik dergilerinde modellik yapıyordun ve şimdi ise aktif bir fotoğrafçısın. Çok fazla film kullanıyorsun. Film fotoğrafçılığına merak sarmanın nedeni nedir?
3 yıl önce babamın filmli fotoğraf makinesini buldum ve o zamandan beri fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Çok fazla fotojenik ve tatlı arkadaşlarım var ve ne zaman onlarla dışarı çıksam, fotoğraf makinemi yanımda götürüyorum. Filmi fotoğraf makineleri hayatımın bir parçası oldu.

lomo’instant portresi asami nobuoka

Lomo’Instant hakkında ne düşünüyorsun?
Gerçekten çok eğlenceli bir fotoğraf makinesi. Kullanması kolay, hafif, şirin ve şipşak! Çoklu pozlamalar, renkli flaşlar gibi özelliklerle yaratıcı fotoğraflar çekmek çok kolay!

En sevdiğin Lomo’Instant özelliği nedir?
En çok zevk alarak kullandığım özellik, çoklu pozlamalardı. Sonuç olarak ne çıkacağını bilmemek gerçekten çok heyecanlı. Tabii ki özenli çektiğim fotoğraflar da var ama yanlışlıkla çekilen fotoğraf, bazen beklemedik şekilde güzel çıkabiliyor.

lomo’instant asami nobuoka

Lomo’Instant için verebileceğin birkaç ipucu var mı?
Yok! Sadece akışına bırak, nereye götürmek istiyorsan oraya götür ve istediğin her şeyi çek!

Lomo’Insant ile neler çekmeyi seviyorsun?
İnsanları, yani portre çekmeyi seviyorum. Özellikle yüzlerinin fotoğraflarını. Instax Mini Filmler çok küçük oldukları için koleksiyonunu kolayca yapabilirsin. Arkadaşlarımın fotoğraflarını biriktirmekten çokça zevk alıyorum

lomo’instant fotoğrafları asami nobuoka

Bizimle en sevdiğin fotoğrafını paylaş lütfen.
Ben, Diana Mini ile selfie çekerken. Diana Mini’m ile de bir sürü fotoğraf çektim. Sonuçlar için oldukça sabırsızım.

lomo’instant fotoğrafları asami nobuoka

Sana en çok kim veya ne ilham veriyor?
Daha çok arkadaşlarımdan ilham alıyorum. Bazıları müziğe çok tutkun, bazıları film izlemeye bayılıyor. Genel olarak her şeyden bahsediyoruz – ne istersek ondan bahsediyoruz. Sanırım arkadaşlarımın fotoğraflarını çekmeyi gerçekten çok seviyorum. Ne zaman kendimi kayıp hissetsem yolumu bulmama yardımcı oluyorlar.

lomo’instant fotoğraflar asami nobuoka

Gelecek planların veya projelerin var mı?
Değişik yerlere gitmeyi ve fotoğraflar çekmeyi çok seviyorum. Gelecek bahar kendi sergimi açmak istiyorum. Yeni ve diğer insanlar için bir şeyler yapmak insani gerçekten çok mutlu ediyor. Ve sanırım başka insanlar için bir şeyler de yapmak istiyorum.

Röportaj ve Lomo’Instant fotoğrafların için çok teşekkür ederiz, Asami.

ciscoswank tarafından, 2015-01-12 tarihinde ve #insanlar #amigos #amigo #harajuku #as #lomoamigo # #lomo-instant # #lomoinstant # #asami-nobuoka # # başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler