Lomo'Instant LomoAmigo: Angelala Yuen

Angela, öğrenci ve Hong Kong’da yerel bir markada popüler bir model. Lomography HK’ya Lomo’Instant’ı denemek için davet edildi, ve bizimle harika şipşak portrelerini paylaştı. Bu özel röportaj için okumaya devam et.

İsim :Angela Yuen
Meslek :Öğrenci ve Model
Instagram : http://instagram.com/angela.yuen

Merhaba Angela, lütfen bize kendini tanıt.
Üniversite öğrencisi ve yarı zamanlı modelim.

Fotoğrafını çekmeyi en çok sevdiğin objeler neler?
Sevgili topluluk üyelerin! Onların eğlenceli suratlarını seviyorum ( fotoğraflarını çekerken, her zaman komik bir yüz ifadesi yapmalarını söylüyorum), benim için her şey anlamlı, her şeyin arkasında bir hikaye var; örneğin erkek arkadaşımın bana verdiği bir yaprak.

Lomo'Instant hakkındaki ilk izlenimin neydi?

Çok klasik görünüyor! Beyaz tasarımı gerçekten göz alıcı!

Lomo'Instant'ı sevmek için beş neden listeler misin lütfen?
*Çok kompakt!
*Çoklu pozlama fonksiyonu
*Dahili geniş açı lensi, kendini çekmek için harika!
*Lens seti çok eğlenceli
*FİYAT! Fiyatı gerçekten çok makul!

Birine hediye etmek için bir Lomo'Instant tasarımı seçer misin?
Yakında doğum gününü kutlayacak olan çok yakın bir arkadaşım için bir tane alacağım! Erkekler için, daha klasik ve şık görünen Sanremo Edition’ı seçerdim. Kızlar içinse, sade ve masum görünen White Edition’u seçerdim.

Herhangi bir Lomo’Instant tüyon var mı?

Başlangıç için, paketten çıkan tüyo kartlarını deneyebilirsiniz. İlk seferde, iç ortamda fotoğraf çektim, aydınlatma sorunu nedeniyle pek başarılı değildi. Ayrıca fisheye lens kullandığınızda, daha fazla yakınlaşın! Çünkü gerçekten çok geniş açılı.

Teşekkürler Angela!

Lomo'Instant Sanremo, Lomography Online Dükkan’da ve dünya çapındaki Lomography Gallery & Embassy mağazalarında! Daha fazla bekleme, şimdi Lomo’Instant’ını satın al ve harika şipşak fotoğraflar çekmeye başla!

sanamiii tarafından, 2015-01-26 tarihinde ve #insanlar #girl #hong-kong #model #lomoamigo #lomoinstant başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler