LomoAmigolar: Public Service Broadcasting

Public Service Broadcasting, İngiltere kökenli bir ikili. J. Willgoose, Esq. gitar, banjo & benzerlerini ve Wrigglesworth ise davul & piyano çalıyor. 2013’te çıkan “Inform – Educate – Entertain,” isimli albümlerini tanıtmak için turnedeler. Lomography İngiltere ekibi, turları sırasında bir röportaj yapmak için onları yakaladı ve tüm aksiyonu kaydetmeleri için bir LC-A+ verdi.

Lütfen Lomography Topluluğuna kendinizi tanıtın.

Biz Public Service Broadcasting, eski kamu bilgileri, arşiv ve propaganda materyalleri ile yeni bir müzik yapan değişik bir ikiliyiz.

Müziğinizde size ilham veren nedir?

Şu zamandan beri söz yazıyorum…. aslında, ilk klavyeye dokunduğum andan beri, yani ya 6 yaşımda ya da o civarlarda. Berbat müzik, ama müzik. İlham alıyorum diyemem bu çok daha karışık – bir şey üzerinde çalışıyorsam, oldukça düşer ve huysuzlaşırım. Bu benim kişiliğimle alakalı, her neyse.

Müzik endüstrisine girecek arkadaşlara ne gibi öneriler verebilirsin?

Sıkı çalış, iyi davran, kendine iyi bak (genelde bu konuda kötüyüm) ve biri sana ve senin müziğine inanmıyorsa umursama. Sana asla olmaz ya da hayır bu iş yürümez diyen birçok insanla karşılaşacaksın. Bizim için nereye gidersek o’yuz, bütün eleştirileri geri itmeye hazırım. Bunların yanı sıra elinden gelen en iyi şarkıları yazmaya çalış ve en önemlisi, yeteneklerini geliştir!

LC-A+ ile çekim yapmak nasıldı?

Ben pek fotoğrafçı sayılmam, dürüst olmak gerekirse, bu yüzden biraz afalladım, ama (süpriz olmayacak şekilde bizim tarzımıza uydu) işin analog tarafı beni içine çekti – anında göremediğim fotoğraflar ve sonuçları beni oldukça tatmin etti.

Eğer fotoğraflarının müzikleri olsaydı ne olurdu? (5 şarkı şarkı, adları ve sanatçıları lütfen)

Muhtemelen şunları sıralıyabilirim:

Public Service Broadcasting – Everest
Xavier Cugat & his Orchestra – Brasil
Gustavo Santaolalla – Iguazu
Tortoise – Ten Day Interval
British Sea Power – Waving Flags

Public Service Broadcasting için sıradaki proje ne?

Kim bilir! Yeni albümümüz şubat ayında çıkıyor ve çoğu mağazada bulunabilecek. Bizim için heyecan dolu bir yıl olacak. Umarım artık kendime daha iyi bakmayı başarabilirim!

Teşekkürler. Şubat ayında çıkacak olan yeni albüme göz at.

hannah_brown tarafından, 2015-01-29 tarihinde ve #insanlar #next #lomoamigo başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler