Bir kullanıcı hesabın var mı? Giriş | Lomography'de yeni misin? Üye Ol | Lab | Şu anki Site:

Nasıl Yapılır? Lomography hesabınıza yüklediğiniz fotoğrafları Facebook hesabınıza bağlayın.

Lomography'de her zaman bolca fotoğraf çeker ve onları basarak, LomoEv'inizden, link yollayarak, Tweetleyerek veya Tumblr hesabınızdan paylaşırdınız. Artık yüklediğiniz fotoğrafları Facebook Timeline'ınızda da otomatik olarak paylaşabilirsiniz!!

Endişelenmeyin, her yüklediğiniz fotoğrafta Timeline’ınızı spamlemeyeceğız! Sistemimiz nazikçe her şeyi yüklemenizi bekleyecek (son yüklemenizden 10 dk sonraya kadar) ve sonra Timeline’ınızda yüklediklerinizi paylaşacak. İleti’niz şöyle görünecek:

Yüklemeden bir fotoğraf

Peki bu özelliiği nasıl aktif hale getirebilirsiniz? Çok basit tek yapmanız gereken aşağıdaki adımları izlemek:

  1. Lomography hesabınıza Giriş yapın
  2. "ayarlarınız"’a:http://account.lomography.com/settings tıklayın
  3. İzin Ver’e tıklayın (ek izinlere ihtiyacımız olursa diye)
  4. Facebook’ta Yayınla‘nın yanındaki kutucuğa tik atın ve Kaydet’e tıklayın
  5. Yeni fotoğraflar yükleyin
  6. Biraz bekleyin ve sistemin Facebook’unuzu güncellemesine izin verin !

Umarız bu sayede bir çok şirin yorumlar ve beğeniler alırsınız (burda ve Facebook’da). Bu özellik hakkında düşündüklerinizi ve yorum yaparken çıkabilecek sorunları lütfen bize bildirin.

recurving tarafından yazıldı ve erayalan çevirdi

Henüz yorum yapılmamış, ilk ol

Makaleyi farklı bir dilde okuyun

Bu makalenin orijinal dili: English. Ayrıca şu dillerde de bulabilirsin: Spanish, Československy, Deutsch, 日本語, 中文(繁體版), Nederlands, Italiano, Русский, Português & Français.