Karşınızda Yeni Lomography Orca S&B Cep Filmi

Sıkı dur, yeni bir analog devrim gerçekleşmekte. 110 format filmin üretildiği 1972 yılından 40 yıl sonra, Lomography Orca olarak geri dönüyor, bu film 2009’dan sonra üretilen ilk 110 film olacak. Evet! Lomography bu minik filmi tekrar getiriyor. Öyleyse sana biraz 100 ASA, siyah & beyaz Lomography Orca’dan bahsedelim.

Lomography Orca B&W 100 bu yıl çıkacak 110 filmlerin ilki. İlk 5000 parça, minik film Lomography Online Dükkan’da ön siparişe açık. Bu deneyime hemen başlamadan, acele etmelisin çabuk biteceği kesin, bize bir dakikanı ayır biz de sana ne olduğunu anlatalım.

The Lomography Orca B&W 100 110 format filmler boyut olarak küçük olabilir ancak boyutun seni kandırmasına izin verme ki bu onların en güzel özelliğidir. 110 film ekstra portatif ve cepte kolayca taşınır boyuttadır. Ancak kalitesi ile de sana, düşük odak uzaklığına rağmen, kolay odaklama özelliği ile harika fotoğraflar sunacaktır.

Şunu da belirtmeliyiz ki Lomography Orca ortalama S&B 110 film sayılmaz. Bu sınırlı sayıdaki ürün arka kapak kağıdı olmadan geliyor, film bittiğinde de kendisi durmadığından, her kareyi sayman gerekli. Lomography Film ailesinin bu yeni üyesi için ne kadar sabırsızlandığımızı anlatamayız. İşte bu bir süredir senden sakladığımız analog sırrımızdı.
Orca’nın diğer bir özelliği de son 4 karede seni şaşırtabilecek ışık sızıntıları. Böylece ışık sızıntısı deneyimini de yaşayabileceksin. Lomography’nin e sevilen duygularından biri olan beklenmezdik bu filmde de karşında.
Dünyada bu yeni cep filmini deneyecek ilk insanlardan biri olduğunu görmek için sabırsızlanıyoruz. Kalbinin Lomografik ürünlerle attığını bildiğimizden, senin de bizim kadar heyecanlı olduğundan eminiz. Bir düşünsene bu yeni deneyimi yaşayan 5000 kişiden biri olabileceksin, hadi ilk deneyenlerden biri ol!

Hani daha önce inanmadıysan artık inanabilirsin “The future is analogue”!

webo29 tarafından, 2012-05-16 tarihinde ve #haberler #black-and-white #analogue-photography #films #news #analogue-cameras #introducing-the-new-lomography-orca-b-w-100-110-pocket-film başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler