LomoKino Yapma Uygulaması Kullanıma Hazır

Resmi LomoKino Yapma Uygulaması’nın nihayet kullanıma hazır olduğunu açıklamak için ne kadar HEYECANLI olduğumuzu inanın anlatamayız! Sevgili LomoKino’nuz ile çektiğin filmleri dijital ortama aktarabilmek için yazırlanan bu ilk iPhone uygulaması kullanman için seni bekliyor!

LomoKino kendi kısa filmlerini çekmeni sağlayan süper kullanışlı bir kamera. Tek ihtiyacın olan 35mm film ve yaratıcılık! Filmleri kolayca izlemeni sağlayan aksesuar olan LomoKinoScope da bu ekibin bir parçası. LomoKino Akıllı Telefon Tutacağı ve LomoKino Maker App sayesinde artık kolayca analog filmlerini dijital hale getirebileceksin!

İnan bana çok hem de çok basit! Bitmiş 35mm filmini yıkattıktan sonra LomoKinoScope’a tak ve LomoKino Akıllı Telefon Tutucu’nu kullanarak telefonunu sabitle. LomoKino App aç ve basit arayüzüyle filmini kaydet. Sonra dilediğin zaman aç ve izle, istersen arkadaşlarına yolla!

Negatif filmi dijitalleştirirken görüntüler gerçek zamanlı olarak tersine döndürüleceği için hemen izleyebilirsin.
Slide filmlerini tararken de herhangi bir filtreye ihtiyacın yok.

Pozitif filmler için (tıpkı slidelarda olduğu gibi) filtre kullanmana gerek olmayacak. Negatif filmler için ise renkleri doğru yansıttığına inanmıyorsan ayarlarda değişiklikler yapıp istediğin rengi elde edebilirsin. Ayrıca uygulmayı kullanarak filmlerine seslendirme yapman bile mümkün!

Uygulamayı indirmek için tıklayın! Beğenip beğenmediğinizi duymak için sabırsızlanıyoruz , bu yüzden yorum yapmayı unutmayın!

webo29 tarafından, 2012-08-03 tarihinde ve #haberler #apple #iphone #ipad #lomokinoscope #uygulama #app-store başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler