Fuji Filmler Yeniden Ambalajlandı ve Fiyatları Arttı

Fujifilm Şirketi yakın zamanda 35mm film kutularını yeniledi ve profesyonel emülsiyonların da fiyatlarının arttığını duyurdu. Kodak gibi iflas yolunda mı?

Fujifilm

Kodak gibi iflas etmiyor olabilirler, ama Fujifilm son zamanlarda fotoğrafçıların yüzünü güldürecek fiyat indirimleri hakkında her hangi bir haber yayınlamadı.

Fuji Photo Film Co., iş dünyasında 79. yılını kutladı, yakın zamanda profesyonel fotoğrafçılık ürünleri için"yenilenen ambalajlar":http://www.fujifilm.com/news/n130322_03.html Temmuz 2013 itibariyle standart kutuların yerine geçecekler.

Yeni görünüm kazandırılan filmlere renkli negatif Fujicolor Pro400H, siyah ve beyaz film Neopan 100 Acros, and renkli redscale Fujichrome Provia 100F, Velvia 100 ve Velvia 50 de dahil. Bunların geçerli fotoğrafik özelliklerinin yanı sıra mevcut kutu tasarımları da piyasada olacak.

Krediler: denisesanjose

Bu haber ile birlikte (tamamen ilgili olmasa da), Fuji yüksek üretim maliyeti ve azalan talep nedeniyle dünyanın her yerinde ürün fiyatlarında yükselme olacağını da duyurdu. Yeni fiyatlar ürüne, bölgeye ve pazara göre değişkenlik gösterecek ama Nisan 2013’le birlikte sevdiğiniz Fuji filmlerin daha pahalı olmasını bekliyoruz.

Öyleyse hemen film stoklamaya başla! Online Dükkan'dan birkaç tane Fuji film satın al (Türkiye’den alışveriş ediyorsan: Üzgünüz, henüz Fuji filmlerini satmıyoruz.) ve Analog Günü kutlamaları nedeniyle %20 indirim bile yaptık!

Endişelenmeye gerek yok her zaman taze Lomography filmi vardır ve eğer analogu ayakta tutacak bir kişi varsa o da Lomography olacaktır!

Krediler: oykuoge

Bunlar da hoşuna gidebilir:

denisesanjose tarafından, 2013-04-11 tarihinde ve #haberler #neopan #acros #fuji-film #lomography #fuji #kodak #velvia #provia #pro400h #35mm-filmler #siyah-ve-beyaz #analog-fotografcilik #filmler #120-filmler #renkli-negatifler #renkli-dialar başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler