Bu, Petzval Lens'ini ön sipariş vermek ve özel diyafram plakalarının paketine ücretsiz olarak dahil olması için son şansın! Tahmini olarak Ağustos (ya da daha yakın) ayında teslim edilecektir, teklifi kaçırma ve mükemmel portre objektifini güvenceye al!

Kullanıcı hesabın var mı? Giriş | Lomography'de yeni misin? Üye Ol | Lab | Şuanki Site:

Parçaları Topla: Bölüm 6

Ve şimdi son ipucu! Şaşırtıcı bir siluet. Tahminin var mı? Çığır açacak gizemli ürünümüzü YARIN tanıtacağız, takipte kal!

Evet millet – gizemli ürünümüzü yarın resmi olarak tanıtacağız. Lomography Gallery Store’larda düzenlenecek olan lansman partilerine katıl ve en yakınındaki Gallery Store’u usta tulumu ile ziyaret et!

Dünya Çapında Lansman Saatleri

New York
7:00

Londra
11:00

Viyana
12:00

Hong Kong
19:00

Tokyo
20:00

Tahmin yaparken eğlendiğini umuyoruz!

Yeni ürünün ne olduğunu biliyorsan lütfen sürprizi bozmamak için kimseye söyleme – lansman gününe kadar sır olarak kalsın!

shhquiet tarafından yazıldı ve bomboniera çevirdi

Henüz yorum yapılmamış, ilk ol

Makaleyi farklı bir dilde okuyun

Bu makalenin orijinal dili: English. Ayrıca şu dillerde de bulabilirsin: Italiano, 日本語, 中文(简体版), Spanish, Deutsch, Československy, 中文(繁體版), ภาษาไทย, Français, 中文(繁體版) & Nederlands.