Rusya Zenit Fabrikası'ndan Petzval Lens Üretimi Özel Gösterimi

Mühendisler muhteşem Petzval lensi üretmek için yorulmak bilmeksizin çalışıyorlar. Bugün sana Rusya’da Zenit Fabrikası’nda bu harika lensin üretim sürecini göstereceğiz.

21. yüzyılın eski fotoğrafik favorisini geliştirmenin ve tekrar üretmenin zahmetli sürecini göstermek için Rusya’daki Zenit’te bazı fotoğraflar çektik. Mühendislerin bu harika portre lensini oluşturmak için nasıl çalıştıklarını gösteren “kamera arkası” görüntülere bak!

Hızlı ol ve Petzval Lensi ödüller tükenmeden Kickstarter’dan al! Petzval Lens projesine katkıda bulunmakla, bu harika lensin üretimini desteklemiş olacak ve ayrıca hiçbir yerde bulamayacağın Kickstarter’daki hedef ödüllerinden kazanacaksın!

Petzval Lensi Kickstarter'da Destekle

Petzval lensin tasarımına ve üretim sürecine ilk kaynaktan bilgilerle derinlemesine göz at:

Yeni Lomography Petzval (D)SLR Sanat Lensi ilk defa 19.yy’da kullanılmış efsanevi cam portre lensinin yeniden keşfidir. Bizim versiyonumuz yüksek kalite cam bir optiktir ve Canon ve Nikon dijital ve analog SLR girişli fotoğraf makinelerine ünlü Petzval görüntüsünü elde etme imkanı verir – keskin odaklı alanlar ve eşsiz bokeh etkisi, güçlü renk satürasyonu ve sanat dolu vinyetler. Fotoğraf edit programları ve filtrelerle daha da ileriye taşınan belirgin bir görüntüdür.

Kickstarter'da projeye destek ver ve bu inanılmaz lensi 21.yy fotoğrafçıları ve film yapımcıları için geri getirmemize yardım et!

kazarareta tarafından, 2013-08-20 tarihinde ve #haberler #gallery #slr #lens #zenit #dslr #art-lens #petzval başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler