Petzval Lens ile Hong Kong'un Doğal Güzelliğini Ortaya Çıkarmak

Petzval (D)SLR Lens Hong Kong’un doğal güzelliğini gözler önüne seren bu göz kamaştırıcı video ile bizleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Eşsiz dairesel bokeh efekti mükkemmel arka planı oluşturarak odağı objenin üzerinde topluyor. Bu kadar yazı yeter – gerisini video kendi anlatsın!

Projeyi destekledin mi? Lomography Petzval Lens kampanyası çok yakında bitiyor ve şimdi kampanyayı desteklersen sadece destekçilere özel pek çok avantajdan yararlanabileceksin:

  • Petzval (D)SLR Lens’e ilk kavuşanların arasında olmak
  • Petzval (D)SLR Lensi oldukça uygun bir fiyata almak
  • Bu harika ödüllere sahip olmak

Acele et ve bu fotoğrafik dönüm noktasının bir parçası ol – projeyi Kickstarter'da destekle

Yeni Lomography Petzval (D)SLR Sanat Lensi ilk defa 19.yy’da kullanılmış efsanevi cam portre lensinin yeniden keşfidir. Bizim versiyonumuz yüksek kalite cam bir optiktir ve Canon ve Nikon dijital ve analog SLR girişli fotoğraf makinelerine ünlü Petzval görüntüsünü elde etme imkanı verir – keskin odaklı alanlar ve eşsiz bokeh etkisi, güçlü renk satürasyonu ve sanat dolu vinyetler. Fotoğraf edit programları ve filtrelerle daha da ileriye taşınan belirgin bir görüntüdür.

Kickstarter'da projeye destek ver ve bu inanılmaz lensi 21.yy fotoğrafçıları ve film yapımcıları için geri getirmemize yardım et!

2013-08-21 #haberler #videolar #nature #lens #hong-kong #petzval-lens #petzval-dslr-art-lens

Daha İlginç Makaleler