Bu, Petzval Lens'ini ön sipariş vermek ve özel diyafram plakalarının paketine ücretsiz olarak dahil olması için son şansın! Tahmini olarak Ağustos (ya da daha yakın) ayında teslim edilecektir, teklifi kaçırma ve mükemmel portre objektifini güvenceye al!

Kullanıcı hesabın var mı? Giriş | Lomography'de yeni misin? Üye Ol | Lab | Şuanki Site:

Yakında: Dijital Severler İçin Analog Heyecanı - Bölüm 6

Sana şu ana kadar pek çok ipucu verdik. Eminiz yeni ürümüz için sen de çok heyecanlısın! İşte daha iyi bir tahmin yapabilmen için tüm ipuçları bir arada.

Farklı özellikleri tek bir yerde toplayacak çok yaratıcı bir buluşumuz var.

  • Bu heyecan verici ürün, dijital severlere analog bir hava getirecek.
  • Sana dünyayı farklı renk tonlarında, her kareyi başka bir renkle yakalama şansı sunacak.
  • İki dünyayı kolayca bir araya getirmeni sağlayacak.
  • Sana dünyayı farklı görme ve sıradan görüntüleri nefes kesen görsellere çevirme olanağı sunarak gördüğün herşeyi benzersiz yapacak.
  • Yeni ürünümüz evrimsel ve son derece gelişmiş aynasız teknolojiye yeni bir yaratıcılık getirmeyi hedefliyor. Yineliyoruz, aynasız—-ya da pentaprismsiz—-, dijital yöntemlerle yaratılan dudak ucuklatan, yüksek kalite, neredeyse analog görüntüler.

Gizemli ürün ne? Nedir bu dijital severler için yaratıcı ama bir o kadar da analog aşkı yaratacak sonuçlar doğuracak ürün?

Lansman yarın, 17 Ekim’de. İşta lansman saatleri:

New York – 7:00
London – 12:00
Vienna – 13:00
Hong Kong – 19:00
Tokyo – 20:00

Yorumunu aşağıda bekliyoruz!

jillytanrad tarafından yazıldı ve nural çevirdi

Henüz yorum yapılmamış, ilk ol

Makaleyi farklı bir dilde okuyun

Bu makalenin orijinal dili: English. Ayrıca şu dillerde de bulabilirsin: Nederlands, Deutsch, Spanish, Italiano & Français.