Ilford Delta Professional ile Grenli Fotoğraflar

Düşük ışıkta kullanabileceğin bir film mi arıyorsun? Sana Ilford Delta 3200 film ile gece vakti nasıl avlanılacağını anlatmama izin ver.

Ilford takımının dediğine göre “Delta 3200 Pro":http://shop.lomography.com/films/black-white-film/ilford-deltapro-3201 spor ve flaşa izin verilmeyen iç mekan gibi hareketli ve az ışıklı durumlar için bir film. Bu gerçek bir hızlı film, ILFORD DELTA 3200 PROFESSIONAL detayları yakalayan, özellikle hızı ile özgür bırakan, göze çarpmayan grenli ve türünün en iyisi tonaliteye sahip bir film.

Piyasadaki en hızlı film olduğundan istediğin kadar itilmeye e çekilmeye hazır (internet sitesinde 3200 Delta Pro 12800 ASA’ya itildi diyor) ve en karanlık yerlerde kullanılabilir. Ben de bir tane aldım , gece olmasını bekledim ve avlanmaya başladım. Her ortamda, her fotoğraf makinesi ile kullanulmaya hazır bir film. Pozometrem çalışmadığından bir IPhone App’i indirdim ve diyafram ve enstantane ayarlarını oradan yaptım. Delt Pro 3200’ü 1600 ASA gibi kullandım ve 3200 ASA gibi banyolattım.

Grenler bana uyar ve çoğu fotoğraf inanılmaz derecede güzeldi. Tıpkı Lomography takımının Delta Pro 3200’ü grenli fotoğrafçılık için mükemmel olarak önerdiği gibi.

Ilford Deltapro 3200 35mm süper-yüksek-hızlı bir film olarak düşük ışıklı ortamlarda flaş kullanmadan elde fotoğraf çekmenize olanak sağlar. Ayrıca kalın greniyle geçmişin otantik “karanlık” görüntü etkisini sağlar. O ve diğer "siyah ve beyaz film çeşitlerimize”: http://shop.lomography.com/films/black-white-film göz atın.

pvalyk tarafından, 2012-02-27 tarihinde ve #donanım #ilford #review #noir #pro #delta #3200 #siyh #beyaz #inceleme başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler