Lomo'Instant İle İlk İzlenimler

Lomography, Lomo'Instant Kickstarter projesini duyurduğunda çok heyecanlanmıştım. Mutlu anlarımı arkadaşlarımla anında paylaşabildiğim için şipşak fotoğrafçılığı çok seviyorum. Başka bir şipşak fotoğraf makinem olduğu halde, Kickstarter'daki Lomo'Instant White Edition'a dayanamadım!

Kendi Lomo’Instant'ımı ellerime almadan önce, neyse ki Lomo'Instant'ın nihai prototipini deneme şansım oldu. Gerçekten çok kompakt ve hafif! Lomo'Instant ile ilgili ilk izlenimim bu oldu. Bir kadın olarak, kompakt fotoğraf makinelerini tercih ediyorum.

Yaratıcı deneysel fotoğraflar çekmede çok iyi değilim (çoklu pozlama ya da ışıkla boyama gibi), ve genelde flaş kullanmadan, gün ışığında Japon stili fotoğraflar çekmeyi seviyorum.

Lomo'Instant'ın en sevdiğim özelliği dahili geniş açılı lens! Selfie çekmeyi ve arkadaşlarımla grup fotoğrafları çekmeyi seviyorum. Her şeyden önce, bu benim düzgün geniş açılı fotoğraflar çekmemi kolaylaştırıyor.

Krediler: sanamiii

Tabii ki, Lens Combo Kit'i denerken de çok eğlendim. özellikle de portre lensini kullanırken. Bu şipşak fotoğraf makinesi gerçekten çok kolay kullanımlı ve çok kompakt; gittiğin her yerde yanında taşıyabilirsin. Fotoğraf sonuçları da harika, tüm arkadaşlarım bayıldı!

Lomo'Instant Portre Lensi & Fisheye Lens

sanamiii tarafından, 2014-10-09 tarihinde ve #donanım #review #instant #instax-mini #inceleme #lomoinstant başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler