Kwerfeldein Dergisi İçin Petzval Raporum

Lomography ve alman dergisi Kwerfeldein için Petzval Lens’i test etme şansı elde ettiğimde gerçekten kendimden geçtim. Sonunda kendime bir tane isteyeceğimden korktum, ve işte tam anlamıyla bu oldu.

Krediler: pearlgirl77

Yazdığım Petzval raporu yakın zamanda Kwerfeldein'de yayınlandı. Lensi, analog ve dijital EOS fotoğraf makinelerimde kullandım ve her iki çekimde de zevk aldım ama daha çok analog çekmeyi tercih ettim.

Gerçekten bu lens ile odaklamaya alışmak ve keskin olacak bölümün merkezde yer aldığından emin olmak zorundasın. Birkaç fotoğrafta bunu yapamadım ama pratik yapmak kimseyi incitmez. Maalesef lensi yakın zamanda geri vermem gerekiyordu.

Bu lens muhteşem bokeh efektiyle gerçekten görkemli ama kutusu ve odaklama halkası da beni oldukça heyecanlandırdı! Belki hantal gövdeli Canon EOS estetiğini ortaya çıkaramadı, ama sorun değil! Sonunda, eğlenceli olması gerekiyordu ve ben tam anlamıyla eğlendim.

Gerçekten harika sonuçlar veren, kendi kalp diyafram plakamı yaptım. Aynı zamanda lensi, 2 ek yakın çekim lensi ile kullanmayı denedim ve muhteşem sonuçlandı! Lensin imzası olan girdap etkisinin miktarını seçtiğin arka plana göre kontrol edebilirsin. Ayrıca unutma, Petzval ile aynı zamanda tamamen standart fotoğraflar da çekebilirsin.

Bu lense sahip olmak isteyen herkes, ona mutlaka Lomography Store’ların birinde göz atmalı. Belki de sana LomoWalk’larında eşlik edecek bir Lomografici de bulursun. Ama sadece bir uyarı; onu bir kere gördükten sonra cazibesine kapılabilirsin!

İşte Petzval Lens ile çektiğim fotoğraflardan bazıları:

Krediler: pearlgirl77

Yeni Lomography Petzval Lens hakkındaki ilk izlenimlerimi buradan okuyabilirsin!

Şu sıralar Petzval lens ile tekrar çekim yapabilmek için tasarruf yapıyorum, böylece kendiminkine sahip olabilirim, böylece ona sahip olmadığım için acı çekmem! Bu arada eğer hep fotoğraflarımın birinin baskısını almak istediysen, artık onları satın alma şansın var, aynı zamanda Petzval fonuma da katkın olur! Daha fazla bilgi için web siteme ya da LomoEv'ime göz atabilirsin!

Pearlgirl’ünüz..

Yeni Petzval Lens Online Dükkan'da sana kargolanmaya hazır! Kendi fotoğraf maceran için bir tane de sen sipariş et!

pearlgirl77 tarafından, 2014-11-03 tarihinde ve #donanım #test #review #report #bericht #objektiv #pearlgirl77 #petzval #neues-petzval-objektiv #kwerfeldein başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler