Kendi Lomo Tişörtünü Kendin Yap!

1

Dükkan’daki Lomo tişörtlerine bakıp duruyorsun; ama zar zor kazandığın piggylerini harcamak istemiyor musun? Neden kendin bi’ tane yapmayasın? Nasıl Lomo tişört yapılırmış öğrenmek için okumaya devam et.

Malzemeler:

  • Düz beyaz bir tişört
  • Tişört boyama kalemleri
  • Saç kurutma makinası
  • Düz bir zemin olarak kullanabileceğin herhangi bir şey.

Tişört boyama kalemlerini yakınlarda herhangi bir kırtasiyede bulabilirsin. Ben bunların tanesini 1.60 dolara aldım. 5 renk aldım ama bu tişört için sadece siyah ve kırmızıyı kullandım.

Çizmeye başlamadan önce, düz objeni tişörtün içine sok ki sen çizerken tişört kaymasın. Hem de mürekkebin tişörtün arkasına geçmesini de engellemiş olursun. Artık boyamaya hazırsın! Ne istersen onu çizebilirsin. Holga’lara bayılıyor musun, o zaman çiz kocaman bir tane. Eğer çizimim iyi değil diyorsan ‘I Love Lomography’ (Lomography’yi seviyorum) de yazabilirsin. Kendi tişörtünü yapmanın en güzel tarafı, istediğin HER ŞEYi yapabilecek olmak!

Çizim bittikten sonra saç kurutma makinasıyla 5-6 dakika kurut ki boya tişörtünde kalıcı olsun. Kuruduktan sonra Lomo tişörtün giymek için hazır!

tomkiddo tarafından, 2012-01-02 tarihinde ve #donanım #dersler #malaysia #tipster #artistic #lomography #sanat #tisort #yaratici #ilustrasyon #kendin-ciz #el-yapimi başlığında yazıldı.

Bir Yorum

  1. butterwithbutter
    butterwithbutter ·

    saç kurutma makinası yerine tişörtü ters çevirip üzerinden biraz ütüyle geçerseniz hem daha kalıcı oluyor hem de 5 dakika yerine 1 dakika da işinizi bitirmiş oluyorsunuz.

Daha İlginç Makaleler