Sevgililer Günü Fotoğrafçılık Tüyoları

Sevgililer Günü yaklaştığı için havada romantizm kokusu var! Kameralarınızı ve film makaralarınızı hazırladınız mı? Peki şimdi ne yapacaksınız? Filmi makinelerle Sevgililer Günü’nde neler yapabileceğinizle alakalı tüyoları okuyun!

Spontane anlar bekleyin.
Dikkatli olun ve etrafınızdaki nadir ve spontane anları görüntülemeye çalışın. Bunun için sabırlı olmanız lazım çünkü böyle anlar pek sık gelmez ama geldiklerinde, eminim harika bir kare elde etmiş olacaksın.

Destekler kullanın.
Sevgililer Günü tamamen romantizmle alakalı. Fotoğraflarını canlandırmak ve onları ekstra özel hale getirmek için destekler kullan. Balonlar, konfetiler, çiçekler vb. şeyler iyi fikirler olabilir. Ayrıca istersen fon veya kostüm de kullanabilirsin.

Objeye odaklan.
Karışık fonlar kullanmak objeye odaklanmanı güçleştirebilir. Objeni tamamlayacak yerler veya fonlar seçmeye çalış.

Doğal ışıklandırma.
Fotoğraf çekerken elinden geldiğince doğal ışık kullan. Doğal ışık, fotoğrafa daha romantik bir duygu katabilir. Büyülü kareler yakalamak için şafak ve gün batımı süresince fotoğraf çekmeye çalış.

Silüetleri yakala.
Gerçekten Sevgililer Günü moduna girmek için, silüet fotoğrafları çek. Silüet fotoğraflarının ne kadar romantik görünebildiği seni şaşırtabilir!

İşte topluluktan bir kaç Sevgililer Günü fotoğrafı:

Krediler: econ1, orangebird, liquidpapercut, tomkiddo, minniegoodsoup, anarchy, fivedayforecast & mattcharnock

Bizle paylaşmak istediğiniz başka Sevgililer Günü tüyolarınız da mı var? Aşağıya bir yorum bırakın. Eğer şimdiden Sevgililer Günü fotoğraflarınızı çektiyseniz Love Rumble LomoDuvarı mıza bir göz atın ve yaratıcılığınızı akıtın! 10 şanslı kazanandan biri belki de siz olabilirsiniz!

jeanmendoza tarafından, 2012-02-21 tarihinde ve #donanım #dersler #tipster #romantik #fotografcilik #tuyo #kalp #sevgililer-2012 başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler