Lomoinstant_en
Bir kullanıcı hesabın var mı? Giriş | Lomography'de yeni misin? Üye Ol | Lab | Şu anki Site:

Tuz Ve Islatmak

Biraz tuz eklemekle kolay bir deney olacak ama ağzınızda kötü bir tat bırakmayacak !

Çorbadaki tuz yeterli değil mi ? Ya filmdeki ?

İhtiyacınız olanlar: kap, film negatifiniz, su, tuz, tarayıcı

  1. Su ve tuzu karıştır. Oranlar 1;3, 1;5 ya da 1;10 cesurlar için..
  2. Negatiflerinizi bu karışıma koyun
  3. Filmin emmesi için biraz zaman verin birkaç dakika gibi.
  4. Çıkartın ve kurulayın.
  5. Ve tarayın-eğer düzgün taranırsa tuz kristallerini görebilirsin !

mandi tarafından yazıldı ve kablelvuku çevirdi

Henüz yorum yapılmamış, ilk ol

Makaleyi farklı bir dilde okuyun

Bu makalenin orijinal dili: English. Ayrıca şu dillerde de bulabilirsin: Русский, Nederlands, 日本語, Deutsch, Português & 中文(繁體版).