Lomography Awards: İnsan Hikayeleri: Mutlu Bir Lomo Ailesi

1.554 Gönderi · Bitti ·
Mutlu Bir Lomo Ailesi

Sene içinde aslında önemli olan şeyleri biraz unutmak mümkün: dostlar ve aile. Yeni yıl döneminde senin için önemli olan insanları hatırla ve ikonik Lomo LC-A+ da içeren bir Lomography çantasını kazanma şansını elde et!

Parlayan ışıklar ve insanın içini kıpır kıpır eden bir müzik. Sürprizli hediyeler ve lezzetli yemekler. Ama yeni yıl kutlamaları tabii ki sevdiklerimiz yanımızda olmadığında yine de boş gelir. Senin için özel olan o insan kim? Topluluğumuzun kalanıyla, onların en sevdiğin yönünü yansıtan bir kutlama portresi onları tanıştır.

Kazanan, içinde Lomo LC-A+, Lomo LC-A+ Splitzer, Lomography filmleri seçkisi, Fritz the Blitz 2.0 flaş, makine askısı, photo accordion ve fotoğraflarını sergilemen için photo clips'ler içeren bir Lomography çantasını kazanacak. Hepsi bu değil - ödüle layık görülen 10 kişi de Lomography Online Dükkan'da geçerli 25 Euro değerinde hediye çeki kazanacak!

Kazanan portrelerin hepsi, çok özel sanal bir LomoWall'da yer alacak. Sana ilham vermek için, biz şimdiden Lomography'de çektiğimiz sevimli portreleri paylaşmaya başladık. Sen de mutlu bir Lomography ailesi olmanın keyfine saygı göster ve o kutlamalı portreleri hemen yükle!

Her katılımcı maksimum beş fotoğraf gönderebilir. Yarışma 15 Kasım ile 19 Aralık arasında devam edecek. O yüzden hemen sevdiğin insanların portrelerini çekmek için plan yapmaya başla!