Lomography Awards: Şipşak: Anlamlı Mekanlar

912 Gönderi · Bitti ·
Anlamlı Mekanlar

Şipşak fotoğrafların ile, bize senin için özel olan yerleri göster.

Pek çoğumuz anılarımızı hatırlamak için fotoğraf çekiyoruz. Anılar kırılgan olabilir ve o anı yansıtan elle tutulur bir kanıt görmek, kişinin bu anı daha canlı hatırlaması sağlar. Bir bakıma, fotoğraflar zaman makinesi gibi çalışıyor, ama bu yarışma için senden, şipşak fotoğraflarla zamana ve mekana meydan okumanı istiyoruz.

Bu yarışmayı kazanmak için nostaljik şipşak fotoğraflarına bak ve senin için özel olan yerleri bizimle paylaş. İşte sana ilham vermesi için birkaç fikir:

  • Görsel Günlük: Sana bu mekanın ne anlam ifade ettiğini bizimle paylaşmak için fotoğrafın çerçevesine bir şeyler karala.
  • Yakınlaş: Bu mekanın detaylarının senin için ne önem taşıdığını yansıt. Belki, gün batımının pastel renkleri ya da kahvenin aroması, belki de senin için özel birinin gülümsemesi. Plajı, kahveciyi ya da marketi senin yapan detaylara odaklan.
  • Taze Görüntüler: Yeni bir ülkede olmak her zaman heyecan vericidir. Bir sonraki yurt dışı gezinde değişik manzaralara odaklan. Yüzyıllık bir kalenin ya da o etkileyici baharat çarşısının fotoğrafını bizimle paylaş.

Her katılımcı en fazla on fotoğraf gönderebilir. Bu yarışma TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019 kapsamındaki, Şimdi ya da Asla kategorisinde ön eleme turu niteliğindedir.

Fotoğraf edwinchau tarafından, Diana Instant Square ile çekildi.

Kazananlar

Tebrikler: 007-0815-styler, merveebasturk, kleeblatt, 16293 & cochii.