Lomography Awards: Climate Change: Kirlilik

861 Gönderi · Bitti ·
Kirlilik

Kirlilik senin ve çevrendekilerin yaşamını nasıl etkiliyor?

Fotoğrafların aracılığıyla kirliliğin çevreye olan olumsuz etkilerini yansıt. Fotoğraf makineni protesto amacıyla kaldır ve iklim değişikliğini kabul etmeyenleri uyarmak için bu fırsatı değerlendir. İşte sana ilham olacak birkaç fikir:

  • Zor Gerçekler: Buzullar alarm veren bir hızda eriyor. Okyanuslarda yüzen plastik adaları var. Tüm kentsel alanlarda sigara dumanı sis gibi şehrin üzerine çökmeye devam ediyor. Bu, günlük hayatınızı ve bu dünyayı paylaştığınız hayvanları ve bitkileri nasıl etkiler?
  • Bariz Olmayan Formlay: Ekosistemi bozan sıradan örneklere dikkat et. Örneğin, gece evini aşırı aydınlatmak, insan sağlığına zarar verebilecek ve gece hayvanlarının davranışını etkileyen bir çeşit ışık kirliliği olarak kabul edilir. Makine ve ulaşımdan kaynaklanan gürültü kirliliği, insanların refahı ve vahşi yaşamı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Her katılımcı en fazla 10 fotoğraf gönderebilir. Bu yarışma, TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019 dahilindeki İklim Değişikliği kategorisi ön turu niteliğindedir.

Fotoğraf: montagu

Kazananlar

Tebrikler: stevejack0, sinkinanchorssince1984, szymon_sp, mjaa & hervinsyah.