Lomography Istanbul Mayıs Workshop'ları

Lomography Gallery Store Istanbul açılıştan sonra sakin duracak mı sanmıştın? Tabiki HAYIR! Mayıs ay itibarıyla workshop’larımız hızla başlıyor!

Analog Fotoğrafçılık Nedir? – Workshop
5 Mayıs Cumartesi, 14:00-16:00 & 19 Mayıs Cumartesi, 14:00-16:00

Analog fotoğrafçılıkla yeni mi tanışıyorsun, o zaman bu workshop tam senin için! Analog nedir? Film çeşitleri nelerdir? Lomography’de ne oluyor? Tüm soruların bu workshop’ta cevaplanacak!

Bu workshop ücretsizdir.

Photo by @upic

Diana F+’a Giriş – Workshop
20 Mayıs Pazar, 14:00-16:00

Diana F+ hakkında öğrenmek istediğin herşey bu workshop’ta! Fotoğraf makinene film takmaktan, Diana F+’ın çeşitli aksesuvarlarına kadar herşeyi göreceksin bu workshop’ta.

Workshop ücreti 30 TL ve ödünç bir Diana F+ ve bir roll film içerir. Ayrıca katılan herkese bir sonraki alışverişi için %10 indirim kuponu verilecek.

Photo by @vicuna

La Sardina’ya Giriş – Workshop
8 Mayıs Salı, 16:00-18:00

Geniş açıya geçmek istiyorsun ama karar mı veremiyorsun? O zaman La Sardina workshop’umuza katıl ve bu sardalya kutusu ile neler yapabileceğini gör!

Workshop ücreti 30 TL ve ödünç bir La Sardina fotoğraf makinesi ve bir roll film içerir. Ayrıca katılan herkese bir sonraki alışverişi için %10 indirim kuponu verilecek.

Photo by @nural

Lomokino’ya Giriş – Workshop
26 Mayıs Cumartesi, 14:00-16:00

35mm film ile bir video yaratmak daha kolay olamazdı!

Workshop ücreti Tam:30 TL, Öğrenci 20 TL ve ödünç bir LomoKino ve bir roll film içerir. Ayrıca katılan herkese bir sonraki alışverişi için %10 indirim kuponu verilecek.

Gelişmeler için: Gallery Store İstanbul Facebook Sayfası, Lomography Türkiye Facebook Sayfası, Gallery Store İstanbul Twitter ve Lomography Türkiye Twitter

lgs_istanbul tarafından, 2012-05-02 tarihinde ve #haberler #event #workshop #istanbul #lomography #galata #lomography-gallery-store-istanbul başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler