Parti Fotoğrafları: Tatlıııııım, Diana'n Çamaşır Makinesinde Çekmiş!!!

Diana yine küçüldü, durduramadık. Bu sefer de karşımıza cep boyutu olan 110 formatıyla çıktı. 30 Ağustos 2012’de tüm dünyadaki Lomography Gallery Store’larda lansman partisi yapılan Diana Baby’nin İstanbul ayağı mı nasıldı? İşte fotoğraflar!

Krediler: lisamariesimpson & nural

Söz konusu Diana olduğu zaman partinin konseptine en çok uyabilecek kişi sanırım nural. O dövme ve Diana’lı tişört…. Tanrım!

Diana, ilk olarak 1960’larda üretilen 120 film formatı kullanan bir makine. Geçtiğimiz yıllarda 35mm film formatıyla çalışan boyut olarak daha küçük olan Diana Mini üretildi. Ve şimdi sahne sırası 110 format filmle çalışan Diana Baby 110'da!

Diana Baby’me Tiger 110 taktım. Makinemin enstantane ayarını Bulb moduna alıp, yanıma da Colorsplash flaşımı aldım. Hazırım!

Krediler: lisamariesimpson

Evet, bebeğimi erayalan'ın ağzından kurtarır kurtarmaz anlatmaya başlayacağım!!!!!

Krediler: lisamariesimpson
LomoAmigo’muz Güntaç Özdemir ve Manajeri Tuğçe Sönmez de bebeğimize bakmaya geldi.

Partinin konsepti maviydi. Herkesin elinde mavi mavi dolaşan Şirinler içeceği bile vardı! Konsepte uygun giyinenlerin isimleri yazıldı ve bir kovaya atıldı. Daha sonra yapılan çekiliş sonunda çıkan talihliye Diana Baby 110 hediye edildi.

Krediler: lisamariesimpson

Diana Baby Partisinin Hediyesini Kim Kazandı?

Krediler: lisamariesimpson

Sen de Lomography etkinliklerinde çektiğin fotoğraflarla Analog Yaşam'a yaz, iki katı Piggy Puan kazan!

lisamariesimpson tarafından, 2012-09-05 tarihinde ve #party #lifestyle #110 #diana #parti #diana-baby #istenilen-yazilar başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler