Lomography Gallery Store Mart Ayı Workshop Takvimi

Lomografik bir kameran olsun ya da olmasın, her ay yaptığımız eğitimlerle sana analog dünyanın kapılarını açıyoruz. İşte Mart ayı workshoplarımızın listesi!

Krediler: i_am_four-eyes

Workshoplarımıza katılman için makine sahibi olman da gerekmiyor! Biz sana workshop sırasında kullanacağın bir kamera, bir film ve bir sonraki alışverişin için %10 indirim kuponu vereceğiz.

Pazar 3 Mart @ 14.00 – 15.30: LA SARDİNA VE SİYAH BEYAZ MİMARİ FOTOĞRAFÇILIK
La Sardina’nın muhteşem geniş açılı lensiyle, mimari fotoğrafçılığı denemek ister misin? Bu workshopta Galata’nın tarihi binalarını, siyah beyaz filmlerimiz ve La Sardina ile fotoğraflayacağız. Aynı zamanda fotoğraf makinene film takmaktan, La Sardina’nın çeşitli aksesuarlarına ve farklı kullanımlarına kadar her şeyi bu workshopta göreceksin.

Pazar 10 Mart @ 14.00 – 15.30: ÇOKLU LENSLİ MAKİNELER İLE POP ART TEKNİĞİ
Çoklu lensli makineler kullanacağımız bu workshopta, birbirinden farklı fotoğraflar çekmeye hazır ol! Çünkü Andy Warhol’un öncülüğünü yaptığı Pop Art akımını fotoğraflarımıza yansıtacağız. Bu workshopta çoklu lensli makinelerimiz için renkli filtreler hazırlayıp, fotoğraf karelerini renklendireceğiz!

Pazar 17 Mart @ 14.00 – 15.30: DIANA F+ 102
Diana F+ kullanıcısıysan bir adım öteye gitmeye hazır ol! Diana F+’nın çeşitli objektiflerinden, aksesuarlarına ve farklı kullanımlarına kadar her şeyi bu workshopta göreceksin. Eğer Diana F+ kullanıyorsan, ileri seviyedeki bu workshop ile sınırlarını biraz daha aşacaksın.

Pazar 24 Mart @ 14.00 – 15.30: : LC-A+ ‘ A GİRİŞ (SADECE 5 KİŞİLİK)
Lomography’nin macerasını başlatan makine ile tanış! LC-A+, 35mm’ye harika fotoğraflar çeken ve en sevilen kompakt fotoğraf makinemiz. Doygun renkleri, mükemmel netliği ve rüyamsı vinyetleriyle tanışmaya hazır mısın? LC-A+ hakkında öğrenmek istediğin her şey bu workshopta! Fotoğraf makinene film takmaktan, LC-A+’ın çeşitli aksesuarlarına ve farklı kullanımlarına kadar her şeyi bu workshopta göreceksin.
- Workshop sadece 5 kişilik olacaktır! Ancak LC-A +’ sı olanlar için kontenjanımız artabilir. -

Pazar 31 Mart @ 14.00 – 15.30: LOMOKİNO’YA GİRİŞ
35mm film ile bir video yaratmak daha kolay olamazdı! Lumiere kardeşlerin yaptığı gibi analog fotoğraflarını hareketlendirmeye ne dersin? LomoKino hakkında bilmek istediğin her şey bu workshopta!

……
Workshop ücreti:
Tam: 30 TL
Öğrenci: 20 TL
Makineli: 15TL

Workshop’a kayıt yaptırmak için lütfen telefon numaranızı da ekleyerek store.istanbul@lomography.com’a mail atın!

Çalışma Saatleri Pazartesi – Cumartesi: 12:00 – 19:30 & Pazar: 12:00 – 18:00
Telefon: 0212 244 04 24 – 0533 039 53 70
E-Posta: store.istanbul@lomography.com
Aktiviteler için: www.lomography.com.tr/magazine/events

lgs_istanbul tarafından, 2013-02-27 tarihinde ve #haberler #sanat #analog-fotografcilik #analog-fotograflar #galeri-dukkan #atolye-calismalari #sokak-fotografciligi #kullanim-rehberi başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler