Yaz Okulu Ders 1: Analog Fotoğrafçılık Nedir? & LomoWalk

Lomography Yaz Okulu’nun ilk dersi!

Krediler: b0rn2b1ush

Analog fotoğrafçılıkla yeni tanışıyorsan bu ders tam sana göre! Analog nedir? Film çeşitleri nelerdir? Lomography’de ne oluyor? Tüm soruların bu derste cevaplanacak! Bu derste teorik olarak analog fotoğraf çelimi ile ilgili her türlü bilgiyi öğreneceksin.

Dersin sonunda öğrendiğimiz her şeyi Galata – Karaköy rotasında gerçekleştireceğimiz bu yürüyüş ile de uygulama şansımız olacak. Hep birlikte yürürken fotoğraflar çekip öğrendiklerimizi pekiştireceğiz.

Yaz Okulu’na kayıt yaptırmak için lütfen telefon ve numaranızı da ekleyerek store.istanbul@lomography.com’a mail atın!

Yaz Okulu’nda ders katılım ücreti 50 TL. Her derste sana bir ödünç makine vereceğiz ve bir ders boyunca kullanacağın bir roll film, filmlerin banyo, tarama ve 10×15 baskıları da bizden. Dört derse birden kayıt yaptır, %10 indirim (200 TL yerine 180 TL) ve Yaz Okulu Sertifikası senin olsun! 5 kişilik grup halinde kayıt yaptıranlar da %10 indirim kazanacak! Bir sonraki alışverişin için de bir ay boyunca geçerli olacak %10 indirim kuponu vereceğiz.

Unutma: Yaz okulunda tüm derslere katılan öğrencilerden en iyisi bütün çalışmaları için Lomography hediyeleriyle ödüllendirilecek ve yine bu öğrenciler bir Lomography diplomasıyla küçük bir Lomography hediye paketi kazanacak.

Lütfen derslere 10 dakika erken gelin; Lomography profesörlerimiz ders katılımına önem verir.

Tarih: 7 Temmuz Pazar 13:00 – 16:30
Yer: Lomography Gallery Store Istanbul
Şahkulu Mah. Serdar-ı Ekrem Sok. No: 5B Beyoğlu
Telefon: 0533 039 5370
E-Mail: store.istanbul@lomography.com
Çalışma Saatleri
Pazartesi – Perşembe: 12:00-19:30
Cuma – Cumartesi: 12:00-21:00
Pazar: 12:00-19:00

Tüm yaz okulu derslerini buradan inceleyebilirsiniz.

Takip Et, Ekle, Bize Katıl: LomoEv, Facebook, Twitter ve Vimeo

lgs_istanbul tarafından, 2013-07-01 tarihinde ve #haberler #event #galata #analog-fotografcilik #ders #yaz-okulu başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler