Fotoğraf Makineme El Yapımı Kılıf!

Sakin yaz günlerinde yaparken inanılmaz keyif aldığım DIY yani el yapımı fotoğraf makinesi kılıfım ve nasıl yapıldığını anlatan küçük kılavuz.

Yazın yapacak iş bulamayınca sıkılan işkoliklerdenim sanırım ben. Çok fazla sıkıldığım bir günün sabahı fotoğraf makineme bi kılıf dikmeye karar verdim. İşte kılıfım..

Ben dikerken nakış kumaşı kullandım, burada halk arasında etamin bezi de deniyor yani küçük kare kutular var ve üzerine iğne yardımıyla motif işleyebiliyorsunuz. Objektif kapağına bi makine motifi işlemesem olmazdı.

Bir de yapılışını anlattığım küçük kılavuz hazırladım;

Daha değişik kumaşlarla daha farklı sonuçlar alınabilir, siz de fotoğraf makinenizin çantanızda çizilmesine kıyamıyorsanız belki bir gün denersiniz.

Bu kılıftan önce bir de Action Sampler’ım için kese dikmiştim. O da şöyle bir şey, belki daha tatlıları için size ilham verir:

kargagasi tarafından, 2013-09-04 tarihinde ve #donanım #dersler #analog #tipster #select-type-of-tipster #select-what-this-tipster-is-about #sanat #el-yapimi #tuyo #analog-fotografcilik #analog-fotograflar #el-emegi #aksesuarlar #diy #kilif başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler