Lomography Prag Rehberi: Kuğu Nehri

Beyaz tüyler ve uzun bir boyun. “Kuğu Nehri”ndeki muhteşem ve zarif varlıklar. Vlatava Nehri’nin pek çok yerinde kuğuları görebilirsin. Turistler bile onları biliyor.

Krediler: erikagrendel

Vltava Nehri’ndeki kuğular fotoğrafların için harika modeller olacaklar ve Prag’ın kuğularınının fotoğraflarını kesinlikle çekmelisin. Birkaç yıl önce Prag’a taşındığımda, onları bulmakta zorlandığım olmuştu. Bazen Nabrezi L. Svobody’de dinleniyorlar, fakat genelde onlara yemek götürdüğümde orada olmuyorlardı.

Krediler: megsshelly, erikagrendel & abcdefuck

Ancak hevesli Lomograficilere harika kuğu modelleri sunan başka bir yer daha var (burası biraz daha turistik). Bu kuğu bölgesi Kampa adasına yakın, Karlův ve Manesu köprüleri arasında. Bir kuğunun başında en az iki, üç fotoğrafçı göreceksin fakat yinede kendi zorlayarak güzel fotoğraflar çekmek için iyi bir yer bulmayı denemelisin. Eminim oraya gittiğine pişman olmayacaksın. Bu arada, onlara yiyecek götürmeyi unutma!

Çift pozlama: mephisto19 ve erikagrendel

Lomolamaya devam!

erikagrendel tarafından, 2013-10-11 tarihinde ve #lokasyonlar #food #river #ship #swans #white #walk #swan #bank #guide #location #prague #feed #lomography #praha #prag #vltava #urban-adventures #kampa #rehber #gezi #lomography-guide-to-prague başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler