Bir Günlüğüne Lomografici: Hiç Analog Makine Kullanmamış Arkadaş

Her buluşmada ilgiyi üzerine çeken La Sardina’mı hiç analog kullanmamış birine teslim etmek zor fakat sonuçları güzel oldu. Analog zevkini herkese anlatmaya çalışıyorum!

Arkadaşlarımla her buluşmamda La Sardina’mı yanıma alıyorum ve her seferinde herkes tarafından büyük ilgi görüyor. Bu yüzden bende makinemi bir gün birine verip gün boyu kullanmasını isteyebileceğimi düşündüm. Kime vereceğimi düşünürken, daha önce hiç analog makine kullanmamış bir arkadaşım makinayı benden ödünç istedi. Bir gün buluştuk ve ona analogdan bahsettim, nasıl çekeceğini anlattım ve film takıp makinemi teslim ettim. Bende onun kadar heyecanlıydım çünkü bu onun ilk deneyimiydi ve bunu benim makinemle gerçekleştirecekti. Gün boyu fotoğraf çekti ve işte sonuçları;

Her ne kadar kendisi sonuçlarından memnun olmasada ben ilk ruloya göre gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Sen de analog fotoğraf makineni insanlara ödünç ver ve bu heyecanı onlara yaşat. İyi eğlenceler!

retroskop tarafından, 2013-11-22 tarihinde ve #lifestyle #analog #lomography #la-sardina #coklu-pozlama #lomografici başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler