Revolog Kolor Film ile Çekilen İddialı Görüntüler

Zaten renkli ve siyah beyaz filmlerin hepsini denediysen, oyunu hızlandırmanın ve el yapımı özel etkisi ile Revolog filmleri de denemenin zamanı gelmiş demektir!

İş film fotoğrafçılığına gelince, gerçekten deneyecek şeyler asla tükenmeyecek gibi gözüküyor. Fotoğraf makineleri, emülsiyonlar, tüyolar ve hileler, DIY ipuçları, fotoğrafçılık teknikleri… liste bitmek bilmiyor! Hepimiz deneyleri seviyoruz, ve bu yüzden seninle Lomography Online Dükkan'a 35mm kameralar için son derece popüler *Revolog* filmlerin geldiğini paylaşmaktan çok mutluruz! Bu makalede, Lomographyciler tarafından *Revolog Kolor* film kullanılarak çekilen bir avuç fotoğraf göstermek istiyoruz. Kolor her zaman fotoğraflara kırmızı, mavi, turuncu, yeşil, pembe ve turkuaz gibi renk geçişleri katacak. Tüyo: eğer etkiyi daha belirgin görmek istiyorsan fotoğraflarını daha az pozla, tam tersi içinse daha fazla pozla.

Krediler: blondielocks, ponzi, tafa, jennson, mephisto19, realrampage, le_ors, cryboy, suizidekid, nural, harrietgreen, georgebaker, roonandbeks & self_titled

Revolog filmler hakkında daha fazla bilgi için buraya ve kendi Revolog filmini almak için Dükkan'a tıkla!

chooolss tarafından, 2014-06-01 tarihinde ve #lifestyle #revolog #kolor #35mm-films #gallery-post #revolog-kolor başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler