Jessica Barthel Lomo'Instant ile Çekim Yapıyor

Leipzig, Almanya doğumlu ama şu an New York’ta yaşayan Jessica Barthel müthiş ve yetenekli bir fotoğrafçı. Ona prototip Lomo’Instant’ı biraz oynasın diye ödünç verdiğimiz ve çektiği muhteşem sonuçları gördüğümüz için çok heyecanlıyız. Sen de Jessica’nın heyecan ve macera dolu anlarına tanıklık et!

Jessica Barthel is N.Y.C fotoğrafçılık sahnesinin yükselen yıldızlarından ve 2014 yılında şu ana kadar Berlin, Münih ve New York’ta bireysel sergileri oldu (biri bizim Lomography Gallery Store New York'da olmak üzere!). 2013’ten bu yana New York Times’da asistanlık yapıyor ve işleri Dazed and Confused ve Glamour dergilerinde yayınlandı. Biz de geçen hafta ona bir Lomo'Instant prototipi ödünç vermekten kendimizi alıkoyamadık. Aşağıda, sonuçlarına bakabilirsin!

Fotoğraflar: Jessica Bartel

Lomo'Instant dahili geniş açı lensi, portre ve fisheye ek lensleri, üç farklı çekim modu, tripod bağlantısı ve kablo deklanşörü ile dünyanın en yaratıcı şipşak fotoğraf makinesi. Sonsuz uzun pozlama ile ışıkla boyama yapabilir, renkli jeller ile eğlenceli kareler çekebilir ve sayısız çoklu pozlamayı deneyebilirsin. Lomo’Instant fotoğraf makinesini Kickstarter'da destekle ve büyük indirimle sahip olma şansı yakala. Daha fazla bilgi için mikrositeyi ziyaret et!

tomas_bates tarafından, 2014-06-17 tarihinde ve #insanlar #instant #lomo #lomography #jessica #lomoamigo #barthel başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler