LC-A 120 ile Çekilmiş Güzel ve Taze Fotoğraflar

LC-A ailesi daha büyük ya da daha iyi olamaz diye düşünürken, LC-A 120 çıkageldi. Aradan sonra, bu yeni ve muhteşem fotoğraf makinesi ile Japonya’da çekilen örnek fotoğraflara göz at!

Sıkı çalışmayla geçen yıllar, sonunda meyvesini verdi. Lomography, LC-A ailesinin en son üyesini tanıtmaktan gurur duyar: LC-A 120. LC-A ailesi, hemen hemen Lomography ile eş anlamlı – tüm bunlardan sonra, bu fotoğraf makineler, Lomography devrimi başlatan efsanevi Lomo LC-A’dan sonra moda olmuştu!

Ve pek sevgili LC-A ve LC-Wide gibi, LC-A 120 de Lomography’nin 10 Altın Kural gerçek bir karşılığıdır. Zahmetsiz kontrolleri hızlıca güzel kare fotoğraflar çekmeni sağlarken, kompakt boyutları da onu gittiğin her yere götürmene imkan verir. Tüm aksiyonu tek bir film karesine sığdırabilirsin, çünkü, LC-A 120 38mm f/4.5 süper geniş açı lens ile geliyor (35mm fotoğraf makinelerindeki 21mm’e denk geliyor).

Gerçekten, LC-A 120 tam bir sosyete üyesi. Harika ülke Japonya’da çekilmiş güzel ve canlı fotoğraflara bir bak!

Lomo LC-A ailene yeni bir üye ekle. Karşınızda: Lomography LC-A 120 fotoğraf makinesi. LC-A ailesinin yeni üyesiyle, muhteşem vinyetlere sahip canlı fotoğraflar çek. Orta format fotoğraf becerilerini, çok katmanlı 38mm f/4.5 Minigon XL lens ile geliştir. Şimdi Online Dükkan'dan ön sipariş ver

chooolss tarafından, 2014-09-09 tarihinde ve #lifestyle #medium-format #120 #japan #gallery-post #lc-a-120 başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler