Lomography LC-A 120 ile İlk İzlenimlerim

LC-A 120, Lomography topluluğuna tanıtıldığı anda ona hayran kaldım. Orta format bir LC-A’dan daha iyi bir şey hayal edemezdim!!

Lomography 50-200 Redscale 100 ISO – kötü bir havada

zonderbar bana test modelini gönderdi ve onunla tam 10 rulo film bitirdim. Plastikten yapıldığı için, oldukça hafif ve inanılmaz keskin fotoğraflar çeken harika bir cam lensi var.

Lomography Earl Grey 100@400 – kötü bir havada

Gerçekten bu son derece geniş açılı lensi kullanmaya alışmalısın. Objene 60 cm bile uzakta olsan, kadrajın içine sığdırdıkları inanılmaz! Otomatik pozlama ve ISO ayarları sayesinde, bu fotoğraf makinesi sana neredeyse hiç iş bırakmıyor!

Lomography CN 100

Lens aynı zamanda muhteşem bir bokeh yapıyor ve bu efekt için ben özellikle 60cm ayarını çok sevdim! Bazı pozlar için, LEE’nin yaptığı renkli filtreler kullandım ve gerçekten çok düşük ISO ayarı almak için pozometre üzerinde bantladım, sonuçlar harika oldu!

Kodak Portra 400 – kötü bir havada

Geniş açı lens, portreler için tipik olarak kullanacağın bir şey değildir, ama bu fotoğraf makinesi konuya yepyeni bir bakış açısı getiriyor ve gerçekten onunla çalışmak çok eğlenceli!

Lomography X-Pro Slide 200 (Çapraz Banyo) – kötü bir havada

Filmlerin çoğunu kötü bir havada çektim! Ama sonuçlar benim için çok iyiydi, çünkü dia filmlerle hafif gün ışığında çalışmayı seviyorum.

Agfa RSX 200 – bayat ve renkli filtrelerle pozlanmış

Bu fotoğraf makinesi, orta format ile birbirinden farklı şeyleri çekmek için ilham veriyor gerçekten. LC-A 120 ile çekmeye çalıştıklarımın bazıları, Holga ya da PSix ile asla çekmediğim şeylerdi! Ama LC-A 120 her durum için mükemmel!

Lomography CN 100

Tripod ve kablo deklanşör kullanarak çektiğim uzun pozlamalar bile çok güzeldi. Bir dahaki sefere fotoğraflarımı biraz daha fazla pozlamayı deneyeceğim.

Lomography CN 800

Bir diğer filmim ise, bu fotoğraf makinesinde kullanmak için uygun olduğunu düşündüğüm 35mm oldu, makineyi açıp ileri sarma kısmını kurcalaman gerekse bile.

Kodak Tmax 3200 @1600

Son rulo, sadece eğlence içindi ve fotoğraf makinesi ile son bağımın anılarıydı. Onu geri vermek istemedim!!

Lomography CN 100

Gördüğünüz gibi, bu fotoğraf makinesi gerçekten çok yönlü ve muhtemelen şuan postada olan kendi LC-A 120’mi almak için sabırsızlanıyorum.

Pearlgirl

pearlgirl77 tarafından, 2014-12-05 tarihinde ve #donanım #review #lc-a #orta-format #lc-a-120 başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler