Yeni Petzval 58 Bokeh Kontrol Sanat Lensi - Şimdi Kickstarter'da!

Yepyeni Kickstarter projemizi duyurduğumuz için inanılmaz heyecanlıyız — Yeni Petzval 58 Bokeh Kontrol Sanat Lensi! Joseph Petzval’in ilk lensinin 175. yıl dönümünün sevinciyle, Yeni Petzval 58 Bokeh Kontrol Sanat Lensi, 1840’ta başlayan efsanenin bir devamı.

Döngüsel bokeh kontrolü ve 58mm odak uzunluğu gibi yepyeni özelliklerle donatılmış Yeni Petzval 58, manzara ve sokak fotoğrafçılığından, portreler ve ötesine kadar her şey için mükemmel! Ve hem Canon EF, hem de Nikon F girişli fotoğraf makineleri için mevcut, yani birçok farklı analog ve dijital SLR fotoğraf makinesi ile uyumlu. Adaptör girişleri kullanıldığında diğer fotoğraf makineleri ile uyumlu olduğundan bahsetmiyoruz bile!

Bugün bizi destekleyerek, başka hiçbir yerde bulamayacağın özel teklifler ve fiyatlardan yararlanacaksın. Sadece bu da değil—Yeni Petzval 58’ine, tahmini teslimi bu yılın Aralık ayında olması planlanan ilk partiden sahip olmayı garantileyeceksin !

BOKEH KONTROL HALKASI: DÖNGÜSEL BOKEH CENNETİNE ÇIKAN 7 BASAMAK

Devrimci Bokeh Kontrol Halkası sayesinde Yeni Petzval 58, dünyanın ilk Petzval Bokeh Kontrol Lensi (ve var olan ilk Bokeh Kontrol lenslerinden biri). Bokeh Kontrol Halkası ile ilk kez, Petzval’in imza niteliğindeki döngüsel bokeh efektinin gücünü ayarlamakta tamamen özgür olacaksın — bu demek oluyor ki, bu lens tüm çekim koşullarında ve her türlü ortamda görkemli bir döngüsel bokeh sunar.

ÖZEL PETZVAL KALİTESİ & ÖZELLİKLERİ

En iyi Rus cam optiklerine sahip olan Yeni Petzval 58, oldukça güçlü renklere ve karaktere sahip kristal berraklığında fotoğraflar sunar. Ama Yeni Petzval 58 Bokeh Kontrol Sanat Lensi’nin ihtişamı, çektiğin fotoğrafları çok daha öteye taşır. Lüks Lomography Sanat Lensleri Ailesi’nin en yeni üyesi olan bu lens, tamamen el yapımı ve pirinç ya da siyah kaplamalı tasarımları mevcut. Bu lens aynı zamanda, f/1.9’dan f/16’ya kadar değişen Waterhouse Diyafram Plaka sistemine, hızlı ve yumuşak bir odaklama için de Gear Rack Odaklama topuzuna sahip.

KLASİK BİR MASALIN MODERN BİR TEKRAR ANLATIMI

2015, Joseph Petzval’in ilk lensinin 175. Yıl dönümü. 1840 yılındaki başlangıcından bu yana, devrimci bir tasarıma sahip olan Petzval, teknolojinin ilerleyişi ile yavaş yavaş, nadir bulunan bir koleksiyoner parçası haline geldi. Ancak 2013 yılında, Kickstarter topluluğunun muhteşem desteği ile Petzval fotoğrafçılığı tutkusunu , Lomography Yeni Petzval 85mm Lens ile yeniden ateşledik. Şimdi ise, Joseph Petzval’in efsanesini ve bu dalga etkisini, Yeni Petzval 58 Bokeh Kontrol Sanat Lensi ile devam ettirdiğimiz için daha mutlu olamazdık.

Fotoğraflar: Coco Alexander, Filip Zrnzević, Issa Ng, Kevin Meredith, antoniocastello, borisb, dop, tattso

Yeni Petzval 58’in Uyumluluk Grafiğini Kontrol Et

Yeni Petzval 58 Bokeh Kontrol Sanat Lensi, aşağıda da gösterildiği gibi birçok analog ve dijital fotoğraf makinesi ile uyumludur.

Yeni Petzval 58 Bokeh Kontrol Lens hakkında daha fazlasını öğrenmek için bu websiteye göz at.

2015-05-28 #donanım #haberler #videolar #petzval-art-lens #lomography-art-lenses #petzval-58-lens

Daha İlginç Makaleler