Film Deneyi: Pembe Film Çorbası

İlk başlarda ne sonuç elde edeceğimi bilmediğim için biraz çekinsem de, artık film çorbası benim için bir bağımlılık haline geldi. Bir sürü tarif hazırladım ve kurumaya bıraktım. Şimdiyse yavaş yavaş kullanmaya başlıyorum ve her seferinde daha da etkileniyorum.

Krediler: serra8

Çay, çamaşır deterjanı, tuz karışımıyla yaptığım film çorbasından sonra, bir de tonik, çilek likörü ve göz kararı tuzla başka bir film çorbası yapmıştım. Şimdi ise sıra pembe fotoğraflar elde etmemi sağlayan el sabunu, bulaşık deterjanı ve tuz kullanarak yaptığım film çorbasında!

Krediler: serra8

Filmimi sıvı el sabunu, bulaşık deterjanı ve biraz da tuzla hazırladığım çorbanın içinde yaklaşık 5 saat beklettim (Bir dahaki sefere daha az tahrip olması için daha az bırakmayı düşünüyorum). Sonrasındaysa suyla duruladım ve nerede olduğunu unutana kadar kurumaya bıraktım. Önceki seferlerde başıma gelen hatalardan, pozu çektikten sonra yavaşça sararak ve film bitince yine yavaş şekilde geri sararak kurtuldum. Böylece geçen seferki gibi yırtılma ya da yapışma gibi bir sorunla karşılaşmadım.

Pembe fotoğraflarımın hepsine bayıldım! Albümün tamamına buradan göz atabilirsin.

serra8 tarafından, 2015-06-08 tarihinde ve #donanım #dersler #tipster başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler