Vintage Fotoğraf Makinesi, Modern Kadın

Lubitel’in en iyi yanını ortaya koyuyor.

Krediler: andrejrusskovskij

Antikalığı boşver, yeni ve eskiyi bir araya getirmek yaratıcılığın en coşkulu kısmı. Seyahat edenler, modern şehirlere inşa edilmiş tarihi yapılarda bunu görürler. Sese karşı hassas kişiler, vintage esintilerini günümüzde en yenilikçi müzik tarzlarında bile duyabilirler. Ve tabii ki filme fotoğraf çeken kişiler için en az büyükanneleri kadar yaşlı fotoğraf makineleri, onları mazinin renkleri ve grenlerine götürür.

Lubitel’in politik bir geçmişi var, ama hayranları çift lensin sahip olduğu vizör deneyimine bayılıyorlar. Ayrıca, kadınların açılarını bilen başka bir kadından başka kim daha canlı bir fotoğraf serisi çıkarabilir ki?

Krediler: cryboy, vicuna, jeansman, tall_bastard, ropi, hburgess & andrejrusskovskij

2015-12-09 #donanım #lifestyle
morlice tarafından çevirildi.

Bahsedilen Ürün

Lomo Lubitel 166+

Lomo Lubitel 166+

LUBITEL+ AŞIKLAR İÇİNDİR - Lubitel+ kısaca yaşama aşık olanlar için! Manuel ayarları oldukça kolay ve öğrenimi çok keyif verici. Hafif gövdesi ile günlük hayatta yanında taşıman için ideal. Üretimi devam eden ikili lensli son makinelerden biri olarak - piyasadaki en pro-kalite orta format makinelerden biri - Lubitel+ dünya çapındaki analog fotoğrafçılara heyecan verici yeni bir ekipman sunuyor.

Daha İlginç Makaleler