Basının Gözdesi: Dagerreyotipi Akromatik 2.9/64 Sanat Lensi

Dünya çapında medya organizasyonları Dagerreyotipi Akromatik 2.9/64 Sanat Lensini alkışlarla karşıladı. İşte ilk izlenimlerinden kesitler:

‘En büyük geri dönüş’

DIY Photography

“Lomography orijinalinde Louis Daguerre ve Charles Chevalier tarafından, 19. Yüzyılın ortalarında tasarlanan lensi ikonik lensi geri getiriyor.”

Format Magazine

“Lomography’nin yeni Dagerreyotipi Akromatik 2.9/64 Sanat Lensi, 1839 yılındaki dünyanın ilk optik lensinin en büyük geri dönüşü.”


Yumuşak ve keskin odak arasında çok yönlülük

© Anna Rakhvalova, Fransa. Model: Elsa Snakers; © Martynas Katauskas, USA.

Resource Mag

“Bu lensin çok geniş bir kullanım alanı var; f/2.9 ile f/16 arasında değişen diyafram değerleri sayesinde kullanıcılar, açık diyafram değerlerinde yumuşak bir şekilde bulanıklaşan fotoğraflar elde ederken, f/5.6 ve daha kapalı değerlerde, inanılmaz keskinlikte fotoğraflar çekebilirler.”

Design Taxi

“Eski ve yeninin birleşiminden oluşan bu lens, kullanıcılara, odak üzerinde tam kontrol verirken, yumuşak, vintage bir arka plan yaratma olanağı sunuyor.”

EPhotozine

“Lens, canlı bir keskinlik, ipeksi yumuşak odak ve farklı bokeh etkileriyle, alan derinliğinde tam kontrol sağlamak için tasarlanmış.”

Madmoizelle

Le plus du Daguerreotype Achromat, tout d’abord, c’est un rendu d’image qui peut passer du très doux au très acéré, qui crée des halos vaporeux et des zones de netteté extrêmement précises."


Pirincin kusursuz başarı rekoru

Fotoğraf: Anna Rakhvalova

Petapixel

“Kutsal kitle fonlama başarısı Batman! Lomography yine yaptı, ve “yine” derken, inanılmaz başarılı bir Kickstarter kampanyasının daha lansmanını yaptığından bahsediyoruz.”

Popular Photography

“Lomography, eski lenslerin yeniden üretirken çok etkileyici başarılara imza attı, şimdi de 1830’lara kadar geri gidip, Dagerreyotipi Akromatik 2.9/64 Sanat Lensini yeniden yaratıyorlar.”


Yaratıcılık anlayışı olanlar için ideal ekipman

© Rumpaporn Vorasiha, Tayland; © Anna Rhakvalova, Fransa. Model: Darya Novikova.

Acquire

“Lomography’nin en yeni lensi, çok özel bir cam.”

Digital Trends

“Sanatçı olarak, kullandığın ekipmanın da işin kadar güzel olmasını hak ediyorsun.”


Dagerreyotipi Akromatik 2.9/64 Sanat Lens, uzun zaman önce kaybolmuş olan bir estetikten esinlenilerek tasarlandı ve rüyamsı, ruhani fotoğrafların geri dönüşünü yansıtıyor. Dünyanın ilk fotografik optiğinin yenilenen hali olan Dagerreyotipi Akromatik Lens, 21. Yüzyılın teknolojik rahatlığını, 19. Yüzyıl resimlerindeki karakteristik ile birleştiriyor. Bu üstün el yapımı optik, Canon EF ve Nikon F bayonetli fotoğraf makineleri ile uyumlu ve benzersiz Lumière ve Aquarelle Diyafram Plakaları ile hem ipeksi, yumuşak odaklı detaylara, hem de keskin, belirgin görüntülere olanak sunuyor – Lomography Sanat Lensleri Ailesi’nin kullanışlı ruhunu yansıtarak.

Hayal kurmaktan korkma ve bu projemizi Kickstarter üzerinden destekleyerek Fransız Romantizmi ve Empresyonizm havasını, 21. Yüzyıl görselliğine geri getirmemize yardımcı ol!

2016-04-28 #donanım #haberler

Daguerreotype Achromat 2.9/64 Art Lens

Daguerreotype Achromat 2.9/64 Sanat Lensi Canon EF, Nikon F ya da Pentax K bayonetlerle (hem analog hem de dijital) uyumlu ve ara adaptörlerle çok daha fazla modelle birlikte kullanılabiliyor.

Daha İlginç Makaleler