Karşınızda Yeni Lomo’Instant Lake Tahoe

Üç farklı çekim moduyla deneyler yap, Renkli Flaş Filtreleriyle Lake Tahoe’ya farklı bir doku ekle ve dahili geniş açılı lens ile tüm zirveleri tek bir fotoğraf karesine sığdır. Dağ grisi ve adına yaraşır şekilde parıldayan lacivert süet benzeri tasarımıyla Lomo’Instant Lake Tahoe en görkemli fotoğrafçılık maceraların için ideal eklenti.

Ayrıca Combo paketlerimizin birini tercih edersen, üç farklı lens eklentisi ile yaratıcı fotoğrafçılık maceralarını bir üst seviyeye taşıyabilirsin. Close-up Lens ile tüm detayları yakala, Fisheye Lens ile dairesel fotoğraflar çek ve Portrait Lens ile sevdiklerinin mükemmel portrelerini yarat. Hemen Lomography Online Dükkan ya da sana en yakın Gallery Store'dan ön sipariş ver!

Dahası da var – Bangkoklu tasarım firması Above the Fray ile bir araya gelerek Lomo’Instant Camera Bag’i tasarladık! Bitkisel tabaklanmış deriden elde üretilen bu güzel çantanın ayarlanabilir bölmeleri sayesinde fotoğrafçılık maceralarına çıkarken, sevgili Lomo’Instant fotoğraf makinesi, lenslerini ve filmini güvenle yanında taşıyabilirsin.

2016-11-09 #donanım #haberler

Bahsedilen Ürün

Lomo'Instant

Lomo'Instant

Şipşak fotoğrafçılığın sınırlarını dünyanın en yaratıcı şipşak makine sistemi ile bir adım öteye taşı ve Lomo'Instant fotoğraf makinesine "merhaba" de! Lomo'Instant her yere yanında rahatlıkla taşıyabileceğin mükemmel boyutta. Her yerde ve herkesle anında paylaşabileceğin fantastik fotoğrafları, en yaratıcı şekilde çek.

Daha İlginç Makaleler